ForsideHobroSpørgelysten var stor hos de fremmødte i Medborgerhuset

Spørgelysten var stor hos de fremmødte i Medborgerhuset

- Annonce -

Spørgelysten var stor hos de fremmødte i Medborgerhuset

Socialdemokratiet Mariagerfjord afholdt d. 2. November et åbent EU arrangement i Medborgerhuset Hobro, hvor ALLE var velkommen.

-Asser Mortensen – kandidat til Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet og Jens Rohde tidl. medlem af Europa-Parlamentet og adm. direktør i Det Danske Europahus i Mariager var inviteret til, hver for sig og sammen, at tale om EU og det kommende valg i 2024, fortæller Pia Brøndum, som er næstformand i Socialdemokratiet Mariagerfjord og fortsætter:

-Jens Rohde meldte desværre afbud få dage inden pga. personlige årsager, så vi valgte sammen med Asser at lave et omvendt debat panel – de fremmødte valgte de emner, som de ønskede at høre om og Asser fortalte herefter om, hvordan man i EU arbejdede med dem og det fokus, det fremadrettet kræver af medlemmerne i Europa-Parlamentet.

-De fremmødte var meget interesserede og spørgelystne.

Arkivbillede

Der blev talt og debatteret om følgende EU emner:

Biodiversitet, løndumping, mangel på arbejdskraft, krige – særligt den russiske krig mod Ukraine, Digital overvågning, hvidvask, Flygtninge og klima.

Arrangementet var gratis for alle og varede 3 timer inkl. aftensmad.

-Vores formål, som et parti af flere kandidater i Europa-Parlamentet, var at være med til at give ALLE et kendskab og viden om de emner, der arbejdes med i EU og det kommende valg i 2024 – Og det håber vi lykkedes, slutter Pia Brøndum.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler