ForsideMariagerfjordSeniorrådet sætter informationsmøder på pause

Seniorrådet sætter informationsmøder på pause

- Annonce -

Seniorrådet sætter informationsmøder på pause

Seniorrådets invitation til et informationsmøde for kommende pensionister d. 24. maj i Hadsund Kulturcenter, var sendt ud til 351 kommende Folkepensionister men kun 37 tilmeldte sig.

Seniorrådet har på sit møde d. 13-6-2023 evalueret på informationsmødet, Seniorrådet må konkludere at der ikke er den fornødne interesse for sådanne informationsmøder, det blev besluttet at sætte informationsmøderne på pause indtil videre, derfor aflyses det planlagte møde i september 2023. 

På informationsmødet bød Mariane Enevoldsen fra Seniorrådet velkommen, og indledte mødet med at byde på kage og kaffe og derefter en sang.
Erik Jensen fra Seniorrådet gav et bud på, hvilke tanker der kan gå gennem en, når tiden nærmer sig hvor man forlader arbejdsmarkedet, og bliver pensionist, hvordan ser den økonomiske situation, hvad er der af muligheder for fritidsinteresser.

Erik Jensen fortsatte med at informere om hvordan man søger folkepension, hvilke muligheder der er for tillæg til pensionen så som ældrecheck, Varmehjælp, boligydelse mm.

Lea Pedersen fra Frivillighedscentret i Mariagerfjord Kommune orienterede om, hvilke muligheder der er for frivilligt arbejde, hvilke foreninger der har frivilligt arbejde på programmet.

Finn Frandsen fra Seniorrådet orienterede om senior rådets arbejde, Seniorrådet er rådgivende for kommunalbestyrelsen, og skal høres i hvad der vedrører 60+ årgangene borgere i kommunen, her kan nævnes hjemmeplejen både på centrene i ude i hjemmet, kvalitetsstandarder, sundhedsaftaler mm. Der var på mødet en god spørgelyst.

LÆS OGSÅ: Skudetræf 2023 – Smukke træskibe indtager Mariager Fjord 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler