ForsideØstkystenMarkisen er rullet ud til en festlig weekend på Styret i Øster...

Markisen er rullet ud til en festlig weekend på Styret i Øster Hurup

- Annonce -

Markisen er rullet ud til en festlig weekend på Styret i Øster Hurup

Fredag og lørdag er der igen live-musik på Styret, det hyggelige værtshus på Kystvejen midt i Øster Hurup.

Fredag aften d. 7. juli kl. 21 besøger duoen Småt og Godt igen Styret og spiller bl.a. Kim Larsen, gasolin, Sebastian, Allan Olsen, Bamses Venner, John Mogensen, Rasmus Nøhr, Shu-bi-dua og mange andre kendte sange, som du helt sikkert kan synge med på.

Indehaver af Styret, Jørgen Laursen alias Spiv, glæder sig til endnu et besøg af Småt og Godt og til at se en masse glade mennesker fredag aften synge med og nyde duoens musikalske underholdning.

Styret Øster Hurup
Spiv byder velkommen på Styret i Øster Hurup og lover, at der naturligvis er mulighed for at købe gyldne dråber til at slukke tørsten med. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Lørdag eftermiddag d. 8. juli er der igen gang i live-musikken og her kan tonerne af Mads Toghøjs musik nydes. Elvis, Cash, country, americana, rock’n’roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed, når Mads Toghøj kl. 15.30 spiller op som trubadur på et forhåbentligt fuldt værtshus i Øster Hurup.

-Jeg har rullet den store markise ud over terrassen, så det er muligt at finde skygge eller tørvejr, hvis der nu skulle komme et enkelt dryp foroven, fortæller Spiv til Mariagerfjordposten.dk.

På Styret i Øster Hurup kan du, udover den hyggelige stemning, også nyde gratis livemusik flere gange om måneden. Her i juli måned er det hver weekend og det er bare at møde op, der er ikke noget med billetkøb til livemusik på Styret.  

LÆS OGSÅ: Tilbageblik: Er sommerhuset på Østkysten sat til salg – udnyt liggedagene og lej det ud gennem Feriepartner Kattegat

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler