ForsideMariagerfjordLokal kaproningstalent deltager i VM i Bulgarien

Lokal kaproningstalent deltager i VM i Bulgarien

- Annonce -

Lokal kaproningstalent deltager i VM i Bulgarien

August Wisholm fra Hadsund Roklub er i dag rejst til U23 VM, der i den kommende uge afvikles i Plovdiv – Bulgarien.

Sammen med de øvrige roere på det danske U23 landshold i roning skal han repræsentere de danske farver mod en meget stor skare af roere fra hele verden.

August Wisholm stiller til start i mændenes singlesculler. I den forgangne del af denne sæson har Hadsundroeren vist meget gode resultater ved hjemlige – og internationale regattaer. De sidste i Ratzeburg og Amsterdam.

-Det er ikke første gang August Wisholm skal ro VM på banerne i bulgarske Plovdiv. Som juniorroer opnåede August i 2021 en 5. plads på robanen, fortæller formand for Hadsund Roklub Anders Toft Christiansen og fortsætter: 

-Vejrudsigten for den kommende uge lover ekstremt varmt vejr med temperaturer på konkurrencetidspunktet på over 40 grader. Sådan var forholdene også i 2021. Som forberedelse til forholdende har en del af den daglige træning på Mariager Fjord været henlagt til roklubbens store sauna, hvor en opstillet romaskine har gjort det muligt, at gøre kroppen klar til at præstere under ekstreme temperaturer. Desuden medbringes køleveste, der anvendes før og efter løbene. Igen for at undgå overophedning af kroppen.

Med 21 nationer til start venter der Hadsund Roklubs August Wisholm en spændende, men også hård uge.

Med som træner er Jens Toft Christiansen, der også var med i 2021, og dermed også bekendt med forholdene.

LÆS OGSÅ: Tilbageblik: Nye vaske- og tanke muligheder i Hadsund

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Coop satser på Brugsen

- Annonce -

Seneste artikler