ForsideArdenTilbageblik: På Astrup Friskole vægter lærernormering rigtig højt

Tilbageblik: På Astrup Friskole vægter lærernormering rigtig højt

- Annonce -

Tilbageblik: På Astrup Friskole vægter lærernormering rigtig højt

I et tilbageblik på nogle af de gode historier i de første 6 måneder af 2023 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

På Astrup Friskole vægter lærernormering rigtig højt

At vælge skole til sit barn handler naturligvis om mange ting og prioriteringer. Astrup Friskole på Kammas Børneunivers har gennem skolens mere end 10 års levetid altid vægtet “en ordentlig” lærernormering højt, og ifølge skolelederen er det noget som mange forældre sætter pris på. 

-På Astrup Friskole og på resten af Kammas Børneunivers vægter vi hænder og voksne omkring børnene utrolig højt. For os handler det om, at vi skaber en så god og lærerig hverdag for børnene som muligt og her er synlige lærer og personale rigtig vigtig, det giver arbejdsro og sikrer at børnene hurtigt kan blive hjulpet og guidet videre i undervisningen og med opgaverne, fortæller skoleleder Lene-Vibeke Raunholt.

Astrup Friskole er grundlagt i 2010 og tilbyder grundskole fra 0. til og med 9. klasse. Udover friskolen er der også på adressen frivuggestue og fribørnehave – Det hele er samlet under navnet Kammas Børneunivers og er placeret midt i landsbyen Astrup mellem Terndrup og Arden.  

-Som den mindre skole vi er og ønsker at blive ved med at være, bruger vi muligheden med at sammensætte klasser på tværs af fx indskoling, mellemtrinet og hos de ældste elever i udskolingen. Det gør at vores lærernormering er rigtig god og dermed at personalet kan komme endnu tættere på børnene, være der sammen med dem og hjælpe og støtte dem, fortæller skolelederen og fortsætter:

-For os handler det om at lave en god og rummelig skole, nemlig rigtig meget om mennesker, fællesskab og om at ville hinanden. Det er der mange af forældrene som synes er en god tilgang og sammen med deres børn glæder sig over, slutter skolelederen.

Astrup Friskole og Kammas Børneunivers, Park Alle 2, Astrup, 9510 Arden kan kontaktes på tlf.: 2560 9400 eller på mail: skoleleder@astrup-friskole.dk

LÆS OGSÅ: Lise, Bente, Jytte, Poul, Jens og alle I andre – Har I set at Søde Ole spiller på Styret lørdag eftermiddag?

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler