ForsideHobroJakob Hjorth ny assistenttræner for NordicBet-mandskabet i Hobro

Jakob Hjorth ny assistenttræner for NordicBet-mandskabet i Hobro

- Annonce -

Jakob Hjorth ny assistenttræner for NordicBet-mandskabet i Hobro

Efter at Okan Atas, der var transitions- og assistenttræner i Hobro IK, skiftede Hobro-jobbet ud med rollen som cheftræner for Randers FCs U17-hold, har trænerteamet bestået af cheftræner Martin Thomsen, assistenttræner Emil Antonsen samt målmandstræner Martin S. Jensen. Ønsket har dog været at finde en assistenttræner mere til trænerteamet, hvilket nu er fundet internt i Hobro IK.

Valget er faldet på Jakob Hjorth, der som cheftræner for U23-holdet netop har ført Hobro IKs anden bedste hold til oprykning, så holdet i den kommende sæson skal spille i Danmarksserien. Jakob Hjorth vil fortsat bestride trænerjobbet for U23-holdet, men vil samtidig være omkring Hobro IKs Nordicbet Liga-mandskab som assistenttræner for Martin Thomsen.

Samtidig er det vigtigt fortsat at sikre en sikker og tryg transition fra ungdoms- og talentafdelingen og op til førsteholdet. Her vil Emil Antonsen overtage opgaverne fra Okan Atas i samråd med Jakob Hjorth.

På analytikerdelen vil Mads Kjær, der til dagligt er head of coaching i Hobro IK, supplere trænerteamet til kampe samt til de kampforberedende træningspas.

LÆS OGSÅ: Thomas Holst spiller ugens sidste etape med live musik på Styret

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler