ForsideMariagerfjordNy brochure på gaden fra Mariagerfjord Ungdomsskole

Ny brochure på gaden fra Mariagerfjord Ungdomsskole

- Annonce -

Ny brochure på gaden fra Mariagerfjord Ungdomsskole

Sommerferien er snart slut, og det betyder, at Mariagerfjord Ungdomsskole igen er klar til at tilbyde kommunens unge en lang række spædende og lærerige aktiviteter i andet halvår af 2023.

I løbet af det næste halvår udbyder Mariagerfjord Ungdomsskole en række forskellige Ungdomsskolehold, hvoraf langt de fleste er ganske gratis at deltage i. Nogle af holdene er gamle succesfulde travere, men der er naturligvis også blevet plads til en række nye hold.  

Det nye:

Blandt de helt nye aktiviteter i dette halvår er der noget for enhver smag. Har man øje for strategi, bør man helt klart tilmelde sig Skakholdet, hvor man sammen med en række andre unge vil få finpudset sine teknikker, og hvor der er mulighed for udvikling uanset skak-niveau. Er man mere til det kreative, har man også mulighed for at tilmelde sig det nye Keramikhold. Her skal man skabe sit eget unikke kunstværk i ler. Er man derimod mere interesseret i kaffe og kaffekunst, bør man helt klart tilmelde sig Mariagerfjord Ungdomsskoles nye Barista-hold. Her vil man lære kunsten fra en professionel barista, udforske kaffens verden og skabe lækre drikke med latte-art.

Vil man hellere have fart over feltet, bør man se i retningen af det nye Adventure Warriors hold. Her får man mulighed for at prøve kræfter med tre forskellige aktiviteter: Bow-Battle, Evotag & Lasergame. Alle sammen aktiviteter med action og masser af samarbejde. Når julen nærmer sig, slår Mariagerfjord Ungdomsskole også dørene op for holdet: Juledøgner. Her finder du et hold, hvor julehyggen er i det absolutte centrum. I løbet af 24 timer er der duftende småkager, sød konfekt, kreative aktiviteter, julebingo, julegaveproduktion og meget andet julehygge på programmet.

Velkendte succeser:

Igen i år har man mulighed for at deltage på et begynder-ridehold i Mariagerfjord Ungdomsskole. Udover det ridetekniske indgår et kursus i hetsens røgte og pleje. Er man mere til jernhesten, udbydes der også et Mountainbike-hold. Herudover er der blandt andet også mulighed for at komme ud at skøjte, køre cross, blive en del af Ottos Krea-klub, julebowling eller køre Bocart. I første halvår af 2023 var der mulighed for at deltage på et selvforsvar- og et tufting-hold.

Begge hold var en stor succes i foråret, og derfor er de igen med på programmet i efteråret.

Ture:

I den første weekend i november udbyder vi traditinen tro en weekendtur Rønbjerg, hvor vi bor i hytte og laver en masse aktiviteter hos Landal feriecenter. Derudover har vi i efterårsferien en EU-tur til Strasbourg og i december en juletur til Flensborg. I januar 2024 drager vi igen mod Norge i forbindelse med vores årlige skitur. Alle sammen ture med masser af indhold og mulighed for nye venskaber på tværs af hele kommunen.

Man kan læse mere om alle aktiviteterne i vores nye brochure, som kommer ud i alle kommuens postkasser i løbet af uge 31. Ligeledes kan man på Mariagerfjord Ungdomsskoles hjemmeside finde flere oplysninger om alle vores tilbud i sensommeren/efteråret 2023. For at tilmelde sig ungdomsskolens aktiviteter skal man være mellem 13-18 år og bo i Mariagerfjord Kommune.  

-Vi glæder os til at se dig og dine venner i ungdomsskolen, lyder det fra Mariagerfjords ungdomsskoleinspektør, Lars Otte Koefoed

LÆS OGSÅ: Tilbageblik: Faketa Leto samler lys til Ukraine 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler