ForsideHadsundOmrådets madmor bliver 60 år

Områdets madmor bliver 60 år

- Annonce -

Områdets madmor bliver 60 år

Helle fra Helles Køkken i Hadsund kan i morgen, torsdag d. 24. august 2023, fejre sin 60 års fødselsdag. Dagen markeres med en reception i Selskabslokalerne i Storegade No 36 i Hadsund mellem kl. 13 til 17, hvor familie, venner og forretningsforbindelser er indbudt og der vil blive serveret nogle af køkkenets populære og lækre lækkerier.

Helle Damborg Kristensen er født og opvokset i Havndal, hvor hun boede som barn. I de unge år flyttede hun til Aalborg og arbejdede på SundbyHus i Nørresundby. Her fik hun øje på det at arbejde med mad og blev inspireret af det. 

Efterfølgende har hun været ude at sejle på blandt andet DFDS ruteskibe til Norge og resten af Skandinavien, men også på mere eksotiske steder som rundt i Caribien og Hawaii på krydstogtskibe. 

Helle og Palle, som er Helles bedre halvdel, startede Helles Køkken i Hadsund tilbage i 2009 – for 14 år siden. I 2019 fik Helle og Palle koblet Selskabslokalerne No 36 på og kan i dag levere både mad til fest derhjemme, men også lægge lokaler til livets mange festligheder.

Men inden Helles Køkken blev en realitet, arbejdede Helle og Palle i 6 år som forpagtere af restauranten i Rold Skov Golfklub og her tog de blandt andet interessen for golfspillet med sig videre.

Golftasken er altid med, når de er på ferie og ude at rejse. Golftasken pakkes blandt andet, når de tager til Spanien, hvor de også har en feriebolig sammen med nogle gode venner.

I dag bor Helle og Palle i Als, i sommerhuset i Øster Hurup og i ferieboligen i Spanien, hvor livet nydes i fulde drag. Udover den runde dag på torsdag kunne Helle også tidligere i år fejre 20-års bryllupsdag med Palle.

Helle kunne tidligere i år også fejre sin 20-års bryllupsdag sammen med Palle.

To gange om året, i januar og juli måned, lukker Helles Køkken butikken. Hvor der i de resterende 10 måneder er travlt i køkkenet, med mad ud af huset, masser af arbejde og selskaber i lokalerne og hvor det til tider kan være en smule hektisk, så er der brug for at rykke tid ud af kalenderen til afslapning, ro og at rejse ned til varmen i et par uger og gerne i selskab med golftasken.

Fra Mariagerfjordposten.dk skal der lyde et stort tillykke til Helle Damborg Kristensen med den runde dag. 

LÆS OGSÅ: Torsdag aften tager vi igen den gule trøje på

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Jørgen Toubro: Grin med os…

Dødsfald – Visborg

- Annonce -

Seneste artikler