ForsideHobroSparekassen Danmark sender Julemærkehjemmet på banen til kampen mellem Hobro IK og...

Sparekassen Danmark sender Julemærkehjemmet på banen til kampen mellem Hobro IK og AaB

- Annonce -

Sparekassen Danmark sender Julemærkehjemmet på banen til kampen mellem Hobro IK og AaB

Når Hobro IK møder AaB på DS Arena i aften d. 24. august, vil der være mulighed for at få en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige.

Til det nordjyske opgør mellem Hobro IK og AaB vil børn fra Julemærkehjemmet Hobro følge spillerne på banen. Dette er en del af Sparekassen Danmarks kamppartnerskab, hvor den lokalt forankrede sparekasse altså har inviteret børnene fra Julemærkehjemmet Hobro til at være indløbsbørn.

Sparekassen Danmark og Hobro IK har begge stort fokus på at værne om og give tilbage til lokalsamfundet, når muligheden byder sig. Derfor har Sparekassen Danmark også gjort det muligt for én heldig vinder at gå forrest ind på DS Arena med kampbolden under armen og herefter afvikle lodtrækningen mellem de to nordjyske mandskaber. Den heldige vinder bliver også reglementeret påklædt, da vinderen også får en signeret Hobro IK hjemmebanetrøje som præmie.

Fine præmier at vinde

Sparekassen Danmark, der tidligere har købt en udvalgt kamp i Hobro IK fri og dermed givet gratis entré for at skabe den bedst mulige kulisse, har til opgøret mellem Hobro IK og AaB arrangeret andre fine initiativer. Sparekassen har blandt andet har inviteret medarbejdere og kunder fra sparekassens afdelinger i og omkring Mariagerfjord til kamp på DS Arena. Igen for at skabe den bedst mulige opbakning til Hobro IK.

Der vil også være en konkurrence for alle fans, der møder op på DS Arena, hvor der skal gættes på udfaldet af kampen. Her vil der også være fine præmier at vinde.

Alle tiltagene er en del af Sparekassen Danmarks kamppartnerskab og skal medvirke til at give børn såvel som voksne en fantastisk oplevelse på DS Arena, når Hobro IK tager imod de nordjyske naboer fra Aalborg.

LÆS OGSÅ: Fredsdue er landet i Arden

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler