ForsideHadsundIndbrud på Kanstrupgaard - anmelder kender muligvis identiteten på gerningsperson

Indbrud på Kanstrupgaard – anmelder kender muligvis identiteten på gerningsperson

- Annonce -

Indbrud på Kanstrupgaard – anmelder kender muligvis identiteten på gerningsperson

Politiassistent Jesper Fredsgaard fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller, at politiet har modtaget en anmeldelse om indbrud i flere separate bygninger i det tidligere forsorgshjem Kanstrupgaard på Mølbakvej ved Skelund.

-Der er anmeldt et meget præcist gerningstidspunkt, som er i tirsdags d. 12. september kl. 22.26, hvor der er blevet knust en rude til kontoret, flere døre og vinduer er blevet brudt op og der er fra kontoret blevet stjålet flere computerskærme, oplyser Jesper Fredsgaard og fortsætter:

-Mellem d. 12. og 13. september har der været indbrud i flere af de andre bygninger, men heldigvis er der videoovervågning fra stedet, hvor anmelder muligvis genkender en af gerningspersonerne.

-Der er yderligere blevet stjålet diverse edb-udstyr, rengøringsartikler, brænde, 6 stk. Nokia tv, robotstøvsugere og der arbejdes stadigvæk på at få et overblik over alle de stjålne genstande.

-Politiet efterforsker sagen, hvor der blandt andet skal gennemses noget videoovervågning og et vidne skal afhøres – men har du set eller hørt noget mistænkeligt i forbindelse med ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig på tlf.: 114, slutter Jesper Fredsgaard.

LÆS OGSÅ: 38-årig mand modsatte sig anholdelse i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler