ForsideHadsundHadsunder ved et tilfælde….

Hadsunder ved et tilfælde….

- Annonce -

Hadsunder ved et tilfælde….

Af Hans Henrik Rasmussen

I Hadsund Museumsforening og Lokalhistorisk Arkivs serie med ”Fortælleværksteder” med personlige fortællinger af lokale borgere, er turen denne gang nået til vores lokale medlem af Folketinget Per Husted mandag 23. oktober kl. 09.30

-Vi er blevet medlem hos Aktivitetshuset ”Andelen” på Storegade 44 i Hadsund, og har flyttet vores Fortælleværksted hertil, da vi kan være op til 60 personer hver gang, fortæller formand Dennis Lybech.

Per Husted vil fortælle om, hvordan han tilfældigt endte i Hadsund, efter at han havde været lidt rundt i Danmark og boet i Kolding, København og Nakskov. ”Hvad var der, som trak ham til Hadsund og hvad er det, som gør byen til noget helt særligt?”, er nogle af de ting Per Husted vil komme ind på.

Udover at være medlem af Folketinget er Per Husted lokalt kendt for at være en af bagmændene bag ”Erhvervshusene” i Hadsund, som står bag ikke mindre end 6 virksomhedsfællesskaber med 50 virksomheder i byen.

Vil du høre nærmere og en spændende erhvervshistorie i Hadsund, så tilmeld dig på mobil: 9387 9560 eller mail: lokalarkivet-hadsund@outlook.dk men husk tilmelding efter: Først til mølle-princippet”, og som sædvanligt får du entre, kaffe og brød for kr. 50,-

LÆS OGSÅ: Stjålet varebil fundet på parkeringsplads

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler