ForsideArdenDanmark spiser sammen i Arden - Billetterne blev revet væk på rekordtid

Danmark spiser sammen i Arden – Billetterne blev revet væk på rekordtid

- Annonce -

Danmark spiser sammen i Arden – Billetterne blev revet væk på rekordtid

Selvom at tilmeldingen og køb af billetter først var sat til den 9. november 2023 til Danmark spiser sammen i Arden den 16. november, kan Ældre Sagen Arden allerede nu melde om alt udsolgt til den hyggelige aften, der venter de mange deltagere på Kulturhuset.

– I år har vi hos Ældre Sagen Arden i forbindelse med det store landsdækkende arrangement, Danmark spiser sammen, valgt at holde vores fællesspisning på Kulturhuset i Arden og få maden leveret af Astrup Kro, fortæller formand for Ældre Sagen i Arden Per Kristensen og fortsætter:

– Udover at der bliver rig mulighed for at møde andre mennesker, bliver der også underholdning af Gårdsangerne fra Skørping, så der er på mange måder lagt op til en hyggelig aften, hvor fællesskabet kan nydes over et lækkert måltid kro-mad og dejlig underholdning.

OM DANMARK SPISER SAMMEN

Med store og små spisearrangementer over hele landet ønsker  FOLKEBEVÆGELSEN MOD ENSOMHED at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. 

FOLKEBEVÆGELSEN MOD ENSOMHED vil sætte fokus på ensomhed ved at bringe mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er at komme ud i enhver krog af Danmark – på tværs af generationer og kulturer.

I Arden tager Ældre Sagen del i festligheden torsdag den 16. november i uge 45 2023 og alle billetter blev revet væk. 

LÆS OGSÅ: Henning Franzen holder foredrag i Arden om deportering af piger til Sprogø og mænd til Livø

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler