ForsideArdenAstrup minihøjskole indbyder til foredrag med fængselspræst Ruben Fønsbo

Astrup minihøjskole indbyder til foredrag med fængselspræst Ruben Fønsbo

- Annonce -

Astrup minihøjskole indbyder til foredrag med fængselspræst Ruben Fønsbo

Kom og hør om arbejdet som fængselspræst i et af Europas sikreste fængsler. 

Efter et vellykket første arrangement med stor tilslutning inviterer Astrup Minihøjskole igen til minihøjskoleaften. Det sker torsdag den 9. november kl. 19.00 på Astrup Kro, hvor fængselspræst Ruben Fønsbo er aftenens foredragsholder.

Med overskriften ”13 låste døre” vil Ruben Fønsbo fortælle om at være præst i et af Europas sikreste fængsler. Det bliver en fortælling om hverdagen i fængslet for indsatte, medarbejdere og præst, og om de situationer, der ligger langt uden for det hverdagsagtige. Men også en fortælling om håb, frygt tro, tvivl, udvikling og drømme for fremtiden. Hvordan man formår at holde modet oppe og bibeholde livsglæden. Hvad er det for redskaber de har? Kan vi alle lære noget heraf? 

Ideen om en minihøjskole i Astrup er udsprunget af samtaler mellem Astrup Menighedsråd og tilfældigt udvalgte borgere i sognet om ønsker til nye aktiviteter. Det overordnede mål er at belyse og sætte fokus på aktuelle og livsoplysende emner. Ønsket er er at det kan bidrage til gode oplevelser og godt fællesskab. På programmet er der hver gang sang, foredrag, tid til spørgsmål og et traktement. 

Minihøjskolen er et tilbud til alle både i og uden for Astrup, og vi håber, at mange vil møde op og høre Ruben Fønsbos fortælling, udtaler Rita Rydborg, som er menighedsrådets repræsentant i arbejdsgruppen. 

LÆS OGSÅ: Ældre kvinde smækkede døren i

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Arden

- Annonce -

Seneste artikler