ForsideMariagerCafé Salt i Mariager nomineret til Danmarks Bedste Café - Hjælp med...

Café Salt i Mariager nomineret til Danmarks Bedste Café – Hjælp med din stemme

- Annonce -

Café Salt i Mariager nomineret til Danmarks Bedste Café – Hjælp med din stemme

Café Salt der ligger med sin store terrasse på Havnen i Mariager er, blandt 23 andre caféer i Danmark, nomineret til Danmarks Bedste Award-prisen inden for kategorien ”Café”.

I Nordjylland er der 6 caféer, der er blevet nomineret, hvoraf Café Salt er den ene. Bag prisen står Min By Media A/S, der bl.a. står bag Danmarks fire største digitale by-medier MigogAalborg, samt tre tilsvarende i hhv. Aarhus, Odense og København.

-Vi er ikke bare en cafe, vi er en virksomhed, der brænder for at gøre en positiv forskel i samfundet, fortæller Leif Skaarup, Direktør for Mariager Saltcenter og fortsætter:

-Hver kop kaffe, hver samtale og hvert smil I har delt med os, har været med til at skabe et rum, hvor vi kan hjælpe unge med at opnå deres fulde potentiale. Og nu har vi brug for jeres støtte igen!

LÆS OGSÅ: Fonden Hedehuset overdrager Café Salt til Saltcentret

-Vi håber, at I vil tage jer tid til at stemme på os som Danmarks Bedste Cafe. Det skulderklap fortjener de unge mennesker, fordi de gør det så godt.

Café SALT i Mariager drives som en socialøkonomisk virksomhed med unge, der trænes i arbejde, uddannelse og livets færdigheder. Café SALT drives af Mariager Saltcenter.

Giv din stemme til Café Salt i Mariager her: danmarks-bedste-awards-2023-cafe-nomineret

Afstemningen startede mandag d. 20. november og løber frem til og med 3. december 2023.

LÆS OGSÅ: Brand i “Heksehuset” i Mariager

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler