ForsideArdenTim Borup-Pedersen er kommet godt i gang med Arden Fit og Frisk

Tim Borup-Pedersen er kommet godt i gang med Arden Fit og Frisk

- Annonce -

Tim Borup-Pedersen er kommet godt i gang med Arden Fit og Frisk

Tim Borup-Pedersen slog tilbage i september dørene op til Arden Fit og Frisk i hallen på Jernbanegade/Bytorvet, som gennem tiden bl.a. har huset biograf, El-forretning, lager mv.

Mariagerfjordposten.dk har været en tur forbi Tim og Arden Fit og Frisk, for at høre om hvordan de første 3 måneder er gået.

– Jeg er kommet okay fra start. Nye medlemmer kommer til hver uge og fra dem som allerede er medlem og bruger de mange muligheder for at træne individuelt eller på de mange holdtræninger, får jeg kun positive tilbagemeldinger, fortæller Tim og kigger sig rundt i det store renoverede træningslokale med et væld af maskiner og masser af gulvplads.     

Instruktør, massør og kostvejleder uddannelse giver Tim Borup-Pedersen mange strenge at spille på og kan på flere måder hjælpe sine medlemmer. 

– Medlemstallet til træning udvikler sig positivt og mon ikke, at det får et ekstra hop, når det nye år slår i gang sammen med manges fortsæt og ønske om mere motion og bedre kost. Jeg har mange bookinger hver uge på Hot-Stone massage og mit første hold med et vægttabsforløb er helt fyldt. Vægttabsforløbet kører over 16 uger og har fokus på træning, vægt- og kropsanalyse samt kost. Et forløb som jeg selv, med mine kompetencer og uddannelser, kan køre igennem. Det får jeg god respons på, at deltagerne alene skal forholde sig til én person i forløbet, fortæller Tim.

Træne styrke og puls uden tilmelding 

Tim har indrettet træningslokalet, så medlemmer kommer rundt i forskellige øvelser, der er blandet mellem muskeltræning og øvelser, så pulsen kommer op. Han gør meget ud af, at øvelserne løbende ændrer sig eller rækkefølgen skifter – Så det ikke bare er den samme træning, der skal laves hver gang, men så træningen er varieret og sjov. 

– Der er ingen tilmeldinger til de forskellige hold – Alle holdtræninger gennemføres uanset hvor mange der dukker op. Yngste medlem hos Arden Fit og Frisk er 12 år (deltager på familietræning) og ældste medlem er 83 år, så alle kan være med, slutter Tim med et smil.

Du kan læse mere om de forskellige holdtræninger m.m. hos Arden Fit og Frisk på deres facebookside.  

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet