ForsideMariagerKatrine L. Rasmussen: Springbane rytter og privat kunderådgiver i Sparekassen Danmark 

Katrine L. Rasmussen: Springbane rytter og privat kunderådgiver i Sparekassen Danmark 

- Annonce -

Katrine L. Rasmussen: Springbane rytter og privat kunderådgiver i Sparekassen Danmark 

Direkte fra Handelsgymnasiet i Hobro kom Katrine Ladefoged Rasmussen til pengeinstituttet på Østergade i Mariager. Det er efterhånden seks år siden og tiden er fløjet af sted med elevtid, kunderådgivning og efteruddannelse med en akademiuddannelse i finansiel rådgivning.  

Den 25-årige kunderådgiver bor på en ejendom mellem Mariager og Hobro, hvor arbejdsopgaverne i Sparekassen Danmark kombineres med hendes store interesse for ridning og heste. Katrine bruger en del tid på træning og sammen med hestene, deltager i ridebanespring konkurrencer i både ind- og udland og har da også gennem tiden høstet fine placeringer i diverse konkurrencer. 

– Jeg startede som elev her i Sparekassen, hvor mine skoleophold var i Skjern og det praktiske her i afdelingen. Jeg afsluttede sidste år et forløb med en akademiuddannelse i finansiel rådgivning og føler mig godt rustet til at være privatkunderådgiver, hvor især det unge segment har min store interesse. Der er mange unge der har brug for vejledning og at blive guidet om deres økonomi, fortæller Katrine L. Rasmussen og fortsætter:

– Jeg elsker Sparekassen Danmarks værdi om sund fornuft, handlekraftig og lokal forankring. Især omkring sund fornuft gør jeg mig umage for at præsentere gode, velovervejede langsigtede løsninger, der på sigt kan gøre en stor forskel for vores unge kunder og så er jeg rimelig handlekraftig, altså når vi har et godt grundlag for at tage en beslutning, så skal vi også eksekvere den. 

Lokal forankring i afdelingen og rundt i Mariager
Lokalerne for Sparekassen Danmark Mariager gennemgik en stor renovering og ombygning i 2023. Her blev afdelingens værende lokaler skabt og danner i dag rammerne for 9 medarbejdere, mødelokaler mm. Samtidig blev der etableret 6 lejligheder i bygningen, lejligheder der alle er lejet ud til gavn og glæde for lokale familier og Mariager midtby. 

– At vi i Sparekassen Danmark Mariager og at Sparekassen Danmarks Fonde, kan være med til at skabe liv og udvikling hos foreninger og i byen, er dejligt at være en del af. Vi vil gerne det lokale samfund og med vores seneste ombygning, der giver nogle hyggelige og fede lokaler at arbejde i, er vi med til at signalere, at afdelingen er en aktiv del af Mariager by. Sparekassen Danmarks Fonde udlodder flere gange om året penge til diverse projekter i byen, så Sparekassen Danmark har også en stærk lokal forankring, og det kan jeg rigtig godt lide, slutter Katrine.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler