ForsideHobroHobro Golfklubs arbejde med visioner og strategier

Hobro Golfklubs arbejde med visioner og strategier

- Annonce -

Hobro Golfklubs arbejde med visioner og strategier

Hobro Golfklub har fastlagt en fælles vision og mission. Arbejdet skal være med til at give retning og formål til klubben. Visionen beskriver, hvad klubben ønsker at opnå på lang sigt, mens missionen definerer, hvordan klubben vil nå disse mål. Dette giver alle medlemmer og interessenter en klar forståelse af, hvad klubben står for og arbejder hen imod.

Formand John Astrup udtaler: “Vi har arbejdet hårdt på at formulere en vision og mission, der ikke kun afspejler vores værdier, men også vores ambitioner for fremtiden. Det er vigtigt for os, at alle føler sig inkluderet i denne proces.”

Strategisk Planlægning: Vi skal nu udarbejde en strategisk plan for arbejdet med klubbens udvikling. Dette indebærer at identificere mål, prioritere handlinger og ressourcer samt fastlægge en tidsramme. Strategien skal være realistisk og opnåelig, samtidig med at den inspirerer og motiverer medlemmerne.

Involvering af Medlemmer: For klubben har det været vigtigt at inddrage medlemmerne i udviklingen af strategier og visionen. Det er bl.a. sket gennem spørgeskemaer til alle medlemmer og gennem flere workshops, hvor nøglepersoner i klubben har arbejdet med medlemmernes input. Medlemmernes input og feedback har været uvurderlige og har bidraget til en mere inkluderende og effektiv vision og strategi.

“Medlemmernes engagement og ideer har været essentielle i denne proces,” tilføjer John Astrup. “Deres bidrag har hjulpet os med at skabe en vision og strategi, der virkelig afspejler klubbens ånd.”

Kommunikation og Implementering: Når bestyrelse og udvalg er endeligt fastlagt, skal klubben kommunikere dem tydeligt til alle interessenter. Dette inkluderer medlemmer, bestyrelse, ansatte og samarbejdspartnere. Implementeringen af strategien skal overvåges og justeres efter behov.

Evaluering og Justering: Hobro Golfklub vil regelmæssigt evaluere strategierne og visionerne. Er målene blevet nået? Er der behov for justeringer? Dette sikrer, at klubben forbliver agil og tilpasser sig ændrede omstændigheder.

“Så lad os sammen arbejde på at skabe en sammenhængende og målrettet fremtid for Hobro Golfklub”, slutter formanden.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Mejlby

- Annonce -

Seneste artikler