ForsideHadsundMinecraft Day i Hadsund med Aktiv Ferie 2024

Minecraft Day i Hadsund med Aktiv Ferie 2024

- Annonce -

Minecraft Day i Hadsund med Aktiv Ferie 2024

Er du vild med Minecraft og vil du gerne spille på en server sammen med andre? Så kom til “Minecraft Day” på Hadsund Bibliotek den 4. juli 2024!

Hvad kan du forvente?

På Minecraft Day får du mulighed for at spille frit på en server med andre Minecraft-entusiaster. Dagen vil byde på både samarbejde og konkurrence, og du vil få masser af gode tips og tricks til at forbedre dit spil. Arrangementet starter med en introduktion til, hvordan man skaber et godt online fællesskab i Minecraft, efterfulgt af fri leg, byggekonkurrencer og PvP-udfordringer.

Forberedte profiler og computere

Biblioteket har sørget for, at der allerede er oprettede profiler og computere klar, så både erfarne spillere og nybegyndere kan være med. Dagen vil være fyldt med sjov og læring, og alle deltagere vil få råd og vejledning til at blive bedre til Minecraft.

Praktiske informationer

  • Pris: 75 kr.
  • Dato: 4. juli 2024
  • Tid: 10:00 – 14:00
  • Sted: Hadsund Bibliotek, Kirkegade 2, 9560 Hadsund
  • Målgruppe: Elever fra 3. til 6. klasse
  • Frokost: Der vil blive serveret frokost til alle deltagere.

Arrangementet er en del af Aktiv Ferie 2024 og organiseres af Hadsund Kulturcenter. Så tag dine venner med og vær med til en spændende dag fyldt med Minecraft-eventyr!

Vi glæder os til at se dig!

TILMELDING TIL AKTIV FERIE

Er du klar til en sjov og aktiv sommerferie? Tilmeldingen til Aktiv Ferie 2024 åbnede torsdag den 16. maj kl. 15.00 og løber frem til den 10. juni. Aktiviteterne er målrettet børn i 2.-6. klasse, som bor eller går i skole i Mariagerfjord. Vær dog opmærksom på, at nogle aktiviteter ikke er åbne for hele målgruppen – se mere under de enkelte aktiviteter for specifikke detaljer og tilmeld dig her: https://www.aktiv-ferie.nu/uge-27

Registreringen sker efter barnets klassetrin inden sommerferien

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler