ForsideMariagerfjordPå målstregen brød solen frem i Hobro

På målstregen brød solen frem i Hobro

- Annonce -

853 løbere lagde ud i regnvejr til Fyrkatløbet, men efter at have tilbagelagt 10,6 km, 6,9 km eller 3,7 km, nåede alle i mål i strålende solskin.
Alle startede og sluttede ved det røde pakhus på havnen i Hobro, og løberne bevægede sig ud mod Fyrkat, hvor både den lange ruter og 6,7 km’s ruten fulgte vejen langs med Fyrkat og mod Thostrup Hougaard.
Den korte ruter er for alle. 114 børn under 13 år og 120 voksne over 56 vidner om, at løbet er et rigtigt familieløb, men en vindertid på 10,6 km. ruten på 35 min og 1 sek som giver et tempo på 3,38 min. pr. kilometer, viser at også eliten, stiller til løb i Hobro.

Mange af byens virksomheder støtter løbet med et sponsorat, med spurtpræmier, men ikke mindst ved at inviterer deres medarbejdere og familier med til løb.

Der var rigtig mange fine spurtpræmier, og der var præmie til det største firmahold, som blev DS gruppen, største skolehold som blev Himmerlandscenterets idrætsefterskole og til største foreningshold som blev FH Mariagerfjord. Præmierne var fra lokalområdet, et kagebord fra Bæchs konditori, alle baner i hallen i to timer hos Matchpadel og et gavekort til Vebbestrup is.

“Vi siger tak til alle vores sponsorer, som snart kan ses på vores hjemmeside, Fyrkatløbet.dk, sammen med billeder fra en fantastisk løbeaften, som FGU Himmerland dokumenterede for os. Men navnlig siger vi tak til alle løbere og gående, som deltog i Fyrkatløbet 2024”,lyder det fra arrangørerne bag Fyrkatløbet.

“Vi vender tilbage den 5. juni 2025 – Altid den første torsdag i juni”.