ForsideHobroTo markante jubilæer i Spar Nord Hobro

To markante jubilæer i Spar Nord Hobro

- Annonce -

To markante jubilæer i Spar Nord Hobro

I morgen den 16. august 2024 markerer en særlig dag i Spar Nord, hvor to af bankens dedikerede medarbejdere, Henrik Olesen og Caspar Melgaard Jensen, fejrer henholdsvis 40- og 25-års jubilæum.

Henrik Olesen – 40 års tjeneste

Henrik Olesen, kunderådgiver i Hobro Afdeling, kan fejre sit imponerende 40-års jubilæum i Spar Nord. Henriks karriere begyndte i 1984 som elev i den daværende Himmerlandsbanken. Siden da har han bestridt mange forskellige funktioner i banken.

Henrik startede i Søndre Afdeling og arbejdede senere på hovedsædet på Adelgade. I 1996 blev han filialbestyrer i Gedsted Afdeling, og siden 2001 har han ydet rådgivning til kunderne i Hobro Afdeling.

Kunderådgiver Henrik Olesen kan fejre sit 40-års jubilæum i Spar Nord. Foto: Spar Nord Hobro

Gennem årene har Henrik gennemført en solid teoretisk bankuddannelse og adskillige bankfaglige kurser. Hans engagement stopper dog ikke ved det professionelle; han har også været aktiv i fritiden. Henrik har blandt andet været bestyrelsesmedlem i Hobro IK Fodbold og fungerer nu som kasserer i HIK’s Venner. Han har desuden været en del af Ambukomiteen i over 25 år og deltager aktivt i flere foreninger og klubber.

Henriks 40-års jubilæum fejres privat med kolleger den 16. august 2024.

Caspar Melgaard Jensen – 25 års dedikation

Caspar Melgaard Jensen, også kunderådgiver i Hobro Afdeling, markerer sit 25-års jubilæum i Spar Nord samme dag. Caspar begyndte sin bankkarriere i 1999 efter at have afsluttet sin elevtid i BG Bank. Siden da har han arbejdet i lokalbankerne i Vejgaard, Arden og nu Hobro, hvor han har ansvaret for en stor kundeportefølje.

Caspar har løbende udvidet sin bankuddannelse med adskillige kurser inden for investering, lån og finansiel rådgivning. Hans dedikation til konstant faglig udvikling har gjort ham i stand til at levere kompetent og opdateret rådgivning til sine kunder. Udover sine rådgiverfunktioner har han også bidraget til bankens interne vidensdeling ved at undervise i bankens IT-systemer. Dette har hjulpet kolleger med at optimere deres arbejdsprocesser og forbedre kundebetjeningen.

Kunderådgiver Caspar Melgaard Jensen kan fejre 25-års jubilæum i Spar Nord. Foto: Spar Nord Hobro

I sin fritid er Caspar aktiv med crossfit, fodbold og foreningsarbejde. Han nyder også tiden sammen med sin kæreste og deres fire sammenbragte børn, hvor de blandt andet rejser både i ind- og udland.

Caspars 25-års jubilæum fejres også privat.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler