ForsideHadsundKruse Vask bliver en del af Textilia-koncernen

Kruse Vask bliver en del af Textilia-koncernen

- Annonce -

Kruse Vask bliver en del af Textilia-koncernen

“Det er med stor glæde, vi kan meddele, at Kruse Vask per 1. september 2024 bliver en del af Textilia-koncernen”, oplyser Kruse Vask i følgende pressemeddelelse her til morgen:

Kruse Vask bliver en del af Textilia

Det er meget vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere får den bedst mulige oplevelse ved overgangen til Textilia. Vi ønsker, at de værdier, der kendetegner Kruse Vask, også kommer til udtryk i den kommende overgangsperiode.

Vi er her stadig!

Kundeservice vil fortsat blive varetaget af Heidi Kjellerup, der med sit store kendskab til Kruse Vasks kunder, vil være med til at sikre den bedste overgang fra Kruse Vask til Textilia. For langt de fleste kunder vil det også fortsat være den samme chauffør som i dag, der vil stå for leveringer og afhentninger.

For at sikre vores kunder den bedste overgang vil de af vores kunder, der har specielle ønsker og behov ift. produktsortiment, blive kontaktet og serviceret af Martin Kruse og Heidi Kjellerup i samarbejde med vores nye kollegaer fra Textilia. I fællesskab sørger vi for at sikre en gnidningsfri overgang, når Kruse Vask bliver til Textilia.

”Vi mener at have fundet det bedste match i Textilia i forhold til fælles værdier omkring bæredygtighed og social ansvarlighed samt ikke mindst til at fortsætte den servicering af vores kunder, som vi altid har arbejdet målrettet mod”, siger Martin Kruse.

Vi vil gerne takke alle medarbejdere, der har været med til at skabe Kruse Vask og som har ydet en stor indsats gennem årene og især i tiden siden branden. Alle medarbejdere tilbydes ansættelse i Textilia, og vi ser frem til de muligheder, som det giver.

Vi ønsker alle kunder velkommen til Textilia!

Kærlig hilsen

Familien Kruse og medarbejdere

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler