ForsideMariagerVeteranbane og tapas: Aftenudflugt for SuperBrugsens kunder i Mariager var en stor...

Veteranbane og tapas: Aftenudflugt for SuperBrugsens kunder i Mariager var en stor succes

- Annonce -

Veteranbane og tapas: Aftenudflugt for SuperBrugsens kunder i Mariager var en stor succes

Onsdag aften blev en særlig begivenhed for to hundrede glade kunder fra SuperBrugsen i Mariager. Den årlige tradition med en sensommerudflugt blev afviklet med stor succes, da deltagerne steg ombord på veteranbanens gamle tog og satte kurs mod Handest.

”Det er et sensommerarrangement, som SuperBrugsen hvert år i de seneste 10-15 år har afviklet for sine trofaste kunder,” fortæller uddeler Per Vase Jensen. Toget afgik præcist klokken 17:00 fra Mariager, og tre kvarter senere nåede det Handest – lige til spisetid.

SuperBrugsens særtog vel ankommet til Handest. Foto: Asger Christiansen

Veteranbanen havde opstillet borde og bænke klar til de mange gæster, der myldrede ud på perronen. SuperBrugsens personale sørgede for, at aftenen blev komplet med en lækker tapasanretning. Pau Nørgaard, togfører på udflugtstoget, beskriver stemningen som særdeles hyggelig. ”Allerede en time før afgang begyndte de første udflugtsgæster at stige op i toget, der holdt klar ved perronen i Mariager. Undervejs mod Handest blev der serveret forfriskninger, og der var en rigtig god stemning i vores gamle personvogne.”

Selvom vejrudsigten i dagene op til arrangementet ikke havde set alt for lovende ud, var vejrguderne alligevel venligt stemte. Da udflugtstoget ankom til Handest, blev de modtaget af en lun og tør sensommeraften, hvor dagens sidste solstråler tittede igennem de let overskyede skyer.

Klokken 19:15 rullede toget atter afsted fra Handest med kurs mod Mariager. Nu var solen brudt helt igennem, og i det smukke aftenslys fuldendte de sidste solstråler turen. Toget ankom præcist klokken 20:00 til Mariager, hvor endnu en succesfuld udflugt kunne føjes til rækken af gode minder for SuperBrugsens trofaste kunder.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler