ForsideHobroStrygekvartet med obo åbner sæsonen i Hobro Musikforening

Strygekvartet med obo åbner sæsonen i Hobro Musikforening

- Annonce -

Strygekvartet med obo åbner sæsonen i Hobro Musikforening

Det er en sjælden kombination, der søndag d. 8. september kl. 15:00 åbner Hobro Musikforenings 58. sæson.

Artos Kvartetten, der består af Tue Lautrup og Sarah Foldager, violin, Sanna Ripatti, viola og Brian Friisholm, cello, har slået sig sammen med 1. solooboist i Aarhus Symfoniorkester, Oliver Nordahl.

Oliver Nordahl vandt som kun 21-årig stillingen som 1. solooboist i Aarhus Symfoniorkester, og Artos Kvartettens medlemmer er alle solospillere fra Aarhus Symfoniorkester og Ensemble MidtVest.

På programmet er musik af Benjamin Britten, Carl Nielsen og Wolfgang Amadeus Mozart.

Hobro Musikforening blev stiftet i 1967 og nærmer sig altså sin 60-års sæson, og har i de forløbne årtier arrangeret mange kvalitetskoncerter til glæde for publikum.

I denne sæson er der 10 koncerter at vælge imellem; 5 i efterårssæsonen og 5 i forårssæsonen.

Efterårssæsonen byder på firhændigt klaver, violin og klaver, Esbjerg Ensemblet, der spiller musik fra de gyldne år i Wien, bl.a. Mozart og Haydn, inden der afsluttes med årets P2-talent – sopranen Louise Mccleelland Jacobsen, akkompagneret af Laurits Dragsted.

I januar følger sædvanen tro nytårskoncerten med Aalborg Symfoniorkester.

Det er billigt at være med i Hobro Musikforening: du får adgang til 10 koncerter for kun 400 kr., og dertil har du mulighed for, via dit foreningsmedlemsskab, at komme gratis ind til de fleste koncerter i de omkringliggende musikforeninger i Viborg, Vesthimmerland, Skive og Rebild.

Du kan se alle koncerter og meget mere på foreningens hjemmeside hobromus.dk, hvor du også kan se, hvordan du melder dig ind.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler