ForsideHobroBiljagt og vanvidskørsel: Tre flygtede, en anholdt– Politiet leder efter de to...

Biljagt og vanvidskørsel: Tre flygtede, en anholdt– Politiet leder efter de to andre

- Annonce -

Biljagt og vanvidskørsel: Tre flygtede, en anholdt– Politiet leder efter de to andre

Fredag aften omkring klokken 23.35 observerede en patruljevogn fra Himmerlands Politi en personbil køre med meget høj hastighed ved Hovedejen og Eveldrupvej i 9620 Aalestrup. Politiet forsøgte at standse bilen, men føreren nægtede at standse og accelererede voldsomt. Uden for byzonen blev personbilens hastighed målt til 200 km/t.

Situationen blev yderst farlig, da bilen kørte ind i byzonen i Aalestrup, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t. Trods dette fortsatte bilisten med en hastighed på hele 170 km/t. Den intense biljagt fortsatte i cirka 10 minutter og endte dramatisk, da bilen forulykkede ved Gammel Hvam. Bilen kørte af vejen og endte i nogle træer og buskads på en mark.

“Efter ulykken flygtede tre personer fra bilen, hvilket indikerer, at de sandsynligvis ikke led alvorlige skader”, lyder det fra Ann-Britt Miller fra Himmerlands Politi i Hobro.

Patruljen formåede at anholde en 27-årig mand fra Aalestrup-området, som var en af de personer, der befandt sig i bilen. Han blev ført til Hobro Sygehus for at få taget en blodprøve, der skal fastslå, om han var påvirket, og om han førte bilen.

Politiet har taget DNA-prøver fra bilen for at forsøge at identificere føreren, og bilen er blevet konfiskeret på grund af vanvidskørsel. Politiet søger nu efter de to andre personer, der flygtede fra stedet. Har du oplysninger om hændelsen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler