ForsideHadsund40-års jubilæum hos Hadsund Autohandel fejres med reception

40-års jubilæum hos Hadsund Autohandel fejres med reception

- Annonce -

40-års jubilæum hos Hadsund Autohandel fejres med reception

Henrik Christensen åbnede bilforretning i Hadsund i 1979, og fem år senere, i 1984, ansatte han John Nielsen – et valg, der har vist sig at være godt. John har i hvert fald været en trofast medarbejder og passet sine opgaver på værkstedet i Hadsund samt i en periode på værkstedet i Randers, som i en årrække også var en del af virksomheden.

Nu er der gået 40 år, og virksomheden inviterer til reception fredag den 30. august fra kl. 14:00 – 16:00.

– Vi fejrer, at John Nielsen har været ansat som værkfører hos os i 40 år. Samtidig er vi i gang med at forberede et generationsskifte, hvor Kewin er ved at blive kørt i stilling til at overtage værkstedet. Derfor vil det glæde os at se kunder, forretningsforbindelser samt venner af huset til en uformel eftermiddag på værkstedet. Kom og hils på, og vær med til at gøre dagen festlig, fortæller indehaveren af Hadsund Autohandel på Vandværksvej i Hadsund.

Mariagerfjordposten.dk møder John en fredag formiddag på værkstedet for at ønske tillykke og høre om hans imponerende bedrift.

“40 år – det er da lang tid,” starter vi, men John tager hurtigt ordet: “Hvis jeg ikke havde det godt, var jeg jo nok flyttet,” lyder det fra John, mens han sender et smil over bordet.

“Jeg synes, at jeg har et spændende job med mange forskellige opgaver i løbet af dagen og nyder kundekontakten. Jeg kunne virkelig ikke forestille mig, som mange andre mekanikere gør, at søge arbejde på en fabrik eller som montør. Som værkfører her har jeg et spændende job og har gennem årene lært meget og fået mange udfordringer. Og så er det naturligvis klart, at når jeg har været her så mange år, er der blevet opbygget en stor, trofast kundebase, hvor jeg kender deres biler ud og ind. Jeg har et godt forhold til mange kunder, og det nyder jeg,” slutter John og nikker tilfreds.

John Nielsen fortsætter efter planen frem til næste sommer, hvor han regner med at gå på tidlig pension og dermed skifte fuldtidsjobbet ud med mere tid til børnene og ture i sejlbåden på Mariager Fjord.

John Nielsen i sit rette element på værkstedet, hvor han har skruet på biler i 40 år. En trofast medarbejder og en sand mester i sit fag Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler