ForsideMariagerfjordSnør løbeskoene og ta' med Mariager Fjord Orienteringsklub i Sødringholm

Snør løbeskoene og ta’ med Mariager Fjord Orienteringsklub i Sødringholm

- Annonce -

Snør løbeskoene og ta’ med Mariager Fjord Orienteringsklub i Sødringholm

Onsdag den 28. august inviterer Mariager Fjord Orienteringsklub alle interesserede til et spændende orienteringsløb i den smukke Sødringholm skov, der ligger tæt ved kysten ud mod Kattegat, øst for Havndal og nord-øst for Udbyhøj færgehavn.

Banelæggerne Ole Jensen og Jørgen Østergaard fra klubben har forberedt fem forskellige baner, der passer til både nybegyndere og erfarne O-løbere. Banerne spænder fra en let bane på 2,7 km, som er ideel for nye løbere, til tre udfordrende baner på henholdsvis 3,3 km, 5,2 km og 7,1 km for de mere rutinerede. Derudover tilbydes en mellemsvær bane på 4,6 km for de let øvede.

Jørgen Østergaard Foto: Mariager Fjord OK

Starten går mellem kl. 17.30 og 18.30, og det er som altid gratis at deltage. Afmærkningen til parkering og stævneplads findes ved krydset Kalvevasen/Under Bakken 26, 8970 Havndal.

For nye løbere er der hjælp at hente til kortlæsning, og klubben stiller kompas og elektronisk løbebrik til rådighed. Så snør løbeskoene og vær med til en frisk tur i skoven, opfordrer Ole Jensen og Jørgen Østergaard.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Coop satser på Brugsen

- Annonce -

Seneste artikler