ForsideHadsundSmag på Hadsund forude: En dag fyldt med mad, musik og foreningsliv

Smag på Hadsund forude: En dag fyldt med mad, musik og foreningsliv

- Annonce -

Smag på Hadsund forude: En dag fyldt med mad, musik og foreningsliv

Fredag den 30. august 2024 inviterer Hadsund til en uforglemmelig dag, hvor byen byder på et væld af smagsoplevelser, musik og aktiviteter for hele familien. Det er en perfekt mulighed for at opleve Hadsund i den dejlige sensommerstemning.

Mad og gastronomiske oplevelser
Smag på Hadsund byder på lækre retter, som kan nydes både hos Super Brugsen og byens lokale restauranter. Det er en dag, hvor smagene står i centrum, og hvor du kan gå på opdagelse i byens kulinariske tilbud. Tag familie og venner med og forkæl jer selv med alt fra klassiske danske retter til nye, spændende smagskombinationer.

Musikalske indslag
Der vil være livemusik på både Torvet og Bankpladsen, hvor dygtige musikere sørger for den helt rette stemning. Kl. 17.30 kan du opleve Fam Jam på Bankpladsen – et band, der med garanti vil få publikum til at danse og synge med. Senere på aftenen, kl. 19.00, vil One-shot indtage scenen på Torvet og levere en koncert, der runder dagen af med manér.

Foreningslivets engagement
Smag på Hadsund er også en dag, hvor byens mange foreninger træder frem i lyset. På gaden vil du kunne møde repræsentanter fra en række foreninger, herunder Kræftens Bekæmpelse, Hadsund Rideklub, Fighterne for livet, Røde Kors og mange flere. Det er en unik chance for at lære mere om de mange muligheder for engagement og aktivitet i Hadsund – måske finder du en ny interesse eller et nyt fællesskab.

Butikker med tilbud
For dem, der elsker at shoppe, vil byens butikker være fyldt med gode tilbud. Det er en oplagt mulighed for at støtte de lokale butikker, finde gode handler og måske få styr på de sidste ting inden efteråret for alvor melder sin ankomst.

Støt op om dit lokalsamfund
Ved at deltage i Smag på Hadsund er du med til at støtte både foreningslivet og butikslivet i Hadsund. Det er en dag, der fejrer fællesskab og lokalt engagement – en dag, hvor Hadsund samles og viser, hvad byen har at byde på.

Så sæt kryds i kalenderen den 30. august og kom til Smag på Hadsund for en dag fyldt med smag, musik og fællesskab.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler