ForsideHobroAmbu Lørdag 2024: Fra sildebord til non-stop party - Her er dagens...

Ambu Lørdag 2024: Fra sildebord til non-stop party – Her er dagens program

- Annonce -

Ambu Lørdag 2024: Fra sildebord til non-stop party – Her er dagens program

Lørdag den 31. august er Ambu-pladsen i fuld gang med en dag spækket med aktiviteter, musik og festligheder. Med gratis adgang til pladsen er der noget for enhver smag, og dagen byder på alt fra live-musik til Tivoli-forlystelser og en særlig jubilæumsfest. Her er et overblik over dagens program.

Ambu Dansetten
Dagen starter kl. 11.30 med en officiel velkomst ved formand Niels Leth-Sørensen. Herefter kan gæsterne glæde sig til et stort sildebord kl. 11.30 (husk, at en gratis billet kræves, som kan afhentes i Sparekassen Danmark fra den 12. august).

Der vil være levende musik hele dagen med Lars Lindbjerg, der spiller både kl. 11.30 og kl. 12.45. Kl. 12.15 bliver årets Ambutaler givet af Søren Rasmussen.

For dem, der ønsker lidt roligere aktiviteter, er der Ambus Hvile og en rafleturnering fra kl. 12.00 til 17.00. Samtidig åbner Tivoli kl. 13.00 med rabat på mange af forlystelserne frem til kl. 18.00.

Jubilæumsfest
Kl. 18.00 er der 20 års jubilæumsfest med Ambus Hvile, som byder på en festlig aften med spisning, musik og dans. Denne begivenhed lover at blive en af dagens højdepunkter.

Ambu Kroen: Bøf og bajer
Selvom spisestedet er udsolgt, er der stadig mulighed for at nyde musikken på Ambu Kroen, som har et omfattende musikprogram. Musikken starter kl. 17.10 med Langhoff & Dohn og fortsætter hele aftenen med forskellige artister, herunder MD-Duo, Ekspressen, og The Powls.

Non-Stop party i Dansetten
Aftenen afsluttes med et brag i Dansetten, hvor der fra kl. 20.00 til 03.00 er non-stop party. DJ Michael Eiskjær, Keep It Up og Nicki Jack All Stars sørger for, at dansegulvet er fyldt hele natten. Bemærk dog, at der er aldersbegrænsning, og unge under 18 år har ikke adgang til teltene efter kl. 02.00.

Bemærkning: Husk, at billetter til enkelte aktiviteter skal afhentes i forvejen, og at det altid er en god idé at komme i god tid for at sikre sig en plads til dagens mest populære begivenheder.

Dette program lover en dag fyldt med oplevelser for alle aldre, så tag familie og venner med, og vær med til at fejre Ambu på bedste vis.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler