ForsideHobroÅrets Ambutaler 2024: Søren Rasmussen

Årets Ambutaler 2024: Søren Rasmussen

- Annonce -

Årets Ambutaler 2024: Søren Rasmussen

Årets Ambutaler. I år falder æren på Søren Rasmussen, en kendt skikkelse i Hobro og omegn, som gennem sit virke som landmand, iværksætter og medejer af Eurowind har sat sit tydelige præg på området.

Søren Rasmussen, der stammer fra Skjellerup ved Hobro, har gennem årene markeret sig som en stærk fortaler for den grønne omstilling. Hans store viden og erfaring inden for opstart og udvikling af virksomheder, både i Danmark og internationalt, gør ham til en inspirerende stemme i debatten om bæredygtighed og forretningsudvikling. Med en baggrund som landmand har han ikke kun en teoretisk, men også en praktisk tilgang til de udfordringer og muligheder, der ligger i den grønne omstilling.

Søren er også kendt for sin store passion for heste og hestesport, hvor han og hans familie har deltaget i konkurrencer både nationalt og internationalt. Det er en side af Søren, som mange i Hobro måske har stiftet bekendtskab med, når de har set hans smukke grønne biler fra Frandsbjerg køre gennem byens gader.

Som årets Ambutaler vil Søren Rasmussen holde en tale ved den store Sildebord-frokost lørdag den 31. august kl. 11.30 i Danseetten, hvor han vil dele sine tanker og visioner med de fremmødte. Vi kan forvente en engageret og inspirerende tale, hvor Søren med frie tøjler vil dykke ned i emner, der ligger ham på sinde.

Arrangementet finder sted fra kl. 11.30 til 14.00, og der er fri adgang for alle. For dem, der ønsker at høre Søren Rasmussen tale, kan gratis billetter afhentes hos Sparekassen Danmark på Store Torv i Hobro.

Med Søren Rasmussen som årets taler er der lagt op til et mindeværdigt arrangement, hvor traditioner, innovation og lokal engagement går hånd i hånd.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler