ForsideHobroHobro IK forstærker offensiven: Søren Andreasen skifter fra Sønderjyske

Hobro IK forstærker offensiven: Søren Andreasen skifter fra Sønderjyske

- Annonce -

Hobro IK forstærker offensiven: Søren Andreasen skifter fra Sønderjyske

Hobro IK har hen mod transfervinduets afslutning sikret sig Søren Andreasen, der kommer til fra Sønderjyske Fodbold. Den 28-årige angriber har siden januar 2023 været i Sønderjyske Fodbold, men nu går turen altså til Hobro IK.

Hobro IK har styrket truppen med tilgangen af Søren Andreasen, der kommer til klubben på en treårig aftale. Søren Andreasen har i indeværende sæson spillet tre kampe for 3F Superligamandskabet Sønderjyske, ligesom han med 10 mål i den forgange sæson var med til at rykke Sønderjyske Fodbold i 3F Superligaen. Nu skal angriberen så score mål for Hobro IK og det glæder Lars Justesen:

– Søren er en målfarlig angriber, der har bevist at han kan score mål i divisionerne. Han læser spillet godt og positionerer sig altid klogt inde i feltet ligesom han er en rigtig dygtig afslutter. Søren kommer til at supplere vores trup rigtig godt, hvor han med sin alder også skal tage ansvar overfor vores ellers unge trup. Vi er rigtig glade for tilgangen af Søren, og jeg forventer hurtigt han falder ind i relationerne i truppen og bliver en gevinst for os, både på og udenfor banen. Med tilgangen af Søren betragter vi samtidig vores sommertransfervindue som lukket.

Inden skiftet til Sønderjyske Fodbold tørnede Søren Andreasen ud for Aarhus Fremad, hvor det blev til 59 mål i 86 kampe. Den målfarlige angriber ser frem til at blive en del af en spændende ung trup:

– Mavefornemmelsen i forhold til Hobro IK er rigtig god og jeg kunne nemt se mig som en del af klubben. Jeg synes det projekt, der er i gang, er spændende. Jeg har tidligere spillet mod Hobro IK og synes det er et godt spillende hold. Det har også givet mig mulighed for at se, hvordan jeg kan bidrage med mine kompetencer. Jeg er en rutineret holdspiller, der elsker at score mål, der er god i relationsspillet, presset og så bare god til at stå det rigtige sted og lave mål, hvilket jeg håber, at jeg kan bidrage med i Hobro IK.

Søren Andreasen har haft første træning i Hobro IK i dag og kan være med i truppen, når klubben i morgen tager mod B93 på DS Arena.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler