ForsideMariagerVeteranbanen fejrer Mariager Ruten med gratis tur i den røde skinnebus

Veteranbanen fejrer Mariager Ruten med gratis tur i den røde skinnebus

- Annonce -

Veteranbanen fejrer Mariager Ruten med gratis tur i den røde skinnebus

Lørdag den 14. september 2024 markeres den officielle åbning af den certificerede Mariager Rute. Ruten ligger tæt ved Mariager-Handest Veteranjernbanes område, og det er derfor naturligt, at veteranbanen bidrager til den festlige begivenhed.

For at fejre åbningen kan besøgende starte deres tur med en gratis skinnebustur! Mariager-Handest Veteranjernbane stiller deres smukke, røde skinnebus til rådighed, som kører fra Mariager Station til jernbaneoverkørslen i Vesterskoven. Herfra kan man fortsætte til fods ad den nye Mariager Rute eller tage den korte, men naturskønne gåtur tilbage til Mariager langs fjorden.

Veteranbanen og Mariagerruten følges ad. Foto: Asger Christiansen

Skinnebussen kører i løbet af dagen med følgende afgange: kl. 12:00, 12:20, 12:40, 13:00, 13:20, 13:40 og 14:00. Turen kræver ingen billet, så alle interesserede kan frit stige ombord og nyde turen i den 70 år gamle skinnebus, som bliver omtalt som “Danmarks flotteste”.

Dagen byder på flere aktiviteter i den smukke by Mariager, og afsluttes med den stemningsfulde Lysregatta om aftenen – en perfekt måde at afslutte en dag fuld af natur, kultur og hygge.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler