ForsideMariagerVidner søges til overfald på 17-årig nær Spentrup

Vidner søges til overfald på 17-årig nær Spentrup

- Annonce -

Vidner søges til overfald på 17-årig nær Spentrup

Fredag den 6. september mellem kl. 22.35 og kl. 22.45 blev en 17-årig ung mand udsat for vold og forsøg på røveri på Lindegårdsvej i Linde nær Spentrup. Østjyllands Politi efterlyser vidner, der måtte have set hændelsen eller har oplysninger om tre formodede gerningsmænd.

Overfaldet på Lindegårdsvej

Den unge mand kom cyklende på Lindegårdsvej, da han blev stoppet af tre mænd i en mørk bil. De tre mænd forlangte, at den 17-årige skulle udlevere sin el-cykel. Da han nægtede, forsøgte mændene at få fat i styret på hans cykel. Trods deres forsøg lykkedes det for den 17-årige at slippe væk. Han smed derefter cyklen fra sig og forsøgte at skjule sig.

Imidlertid steg to af mændene ud af bilen og forfulgte den 17-årige. De fandt ham kort tid efter og overfaldt ham med spark og slag mod ansigtet og kroppen. Overfaldet blev imidlertid afbrudt, da naboer, der hørte larmen, kom ud og skræmte gerningsmændene væk.

Politiet søger vidner

Gerningsmændene beskrives som omkring 20 år gamle og af mellemøstlig eller nordafrikansk oprindelse. De kørte i en sort stationcar uden tonede ruder. Politiet håber, at personer, der befandt sig i området på det pågældende tidspunkt, eller som har overværet episoden, vil melde sig med oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen.

Du kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler