ForsideMariagerfjordHobro går mod ensomhed: Støt op om marchen den 18. september

Hobro går mod ensomhed: Støt op om marchen den 18. september

- Annonce -

Hobro går mod ensomhed: Støt op om marchen den 18. september

Onsdag den 18. september danner Hobro endnu engang ramme om en af etaperne i den landsdækkende March Mod Ensomhed. Marchen opfordrer borgere i og omkring Hobro til at deltage og støtte kampen mod ensomhed. Deltagelse er gratis, og man kan selv vælge, hvor langt man vil gå.

Formålet med March Mod Ensomhed er at sætte fokus på ensomhed som et alvorligt samfundsproblem og samtidig samle penge ind til velgørende formål. I år går de indsamlede midler til TUBA, som tilbyder terapi og rådgivning til unge, der er vokset op i familier med misbrug.

Patrick Cakirli og Mogens Jespersen ved sidste års March Mod Ensomhed i Hobro. Foto: Mariagerfjordposten.dk

Marchen ledes af initiativtageren Patrick Cakirli, som vandrer 2.000 km fra Nexø til Esbjerg. Et særligt aspekt ved marchen er, at Patrick ikke må gå alene – hvis han er uden følgeskab, må han stå stille, hvilket symboliserer fællesskabets betydning i kampen mod ensomhed.

Program
Programmet for Hobro-delen begynder allerede tirsdag den 17. september med en hyggelig samling af deltagere og støtter ved Borgmesterkontoret, hvor de marcherende fra Randers ankommer omkring kl. 18.00. Den følgende morgen, den 18. september kl. 07.30, er der morgenkaffe og fællessang, inden vandrerne begiver sig mod Viborg kl. 08.00.

Praktiske oplysninger
Tilmeld dig meget gerne, så der er sikkerhed for, at der er nogen, der går med via www.fcmf.nemtilmeld.dk/260
Ruten kan ses her https://maps.app.goo.gl/qcsdjc1jPS6kDhG77

Ruten strækker sig over 35,9 km, men deltagere kan vælge at gå med i det omfang, de ønsker. Pauser er planlagt undervejs, og deltagere opfordres til selv
at sørge for mad, drikke og transport hjem, uanset hvor på ruten man stopper.

Husk
At medbringe vand (der er mulighed for genopfyldning undervejs), madpakke og snacks til turen

“Vi håber, at mange vil deltage og støtte op om denne vigtige sag. Ensomhed er en udfordring, som kræver fælles indsats og opmærksomhed,” udtaler Lea W. Pedersen fra Frivilligcenter Mariagerfjord.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

Coop satser på Brugsen

- Annonce -

Seneste artikler