ForsideHobroHobro IK, DS Gruppen og Headspace Mariagerfjord i samarbejde for unges trivsel

Hobro IK, DS Gruppen og Headspace Mariagerfjord i samarbejde for unges trivsel

- Annonce -

Hobro IK, DS Gruppen og Headspace Mariagerfjord i samarbejde for unges trivsel

DS Gruppen, en af Hobro IK’s hovedpartnere, har som en del af deres strategi sat fokus på samfundsudfordringen: “Unges mentale sundhed og trivsel”. Dette har DS Gruppen gjort bl.a. i samarbejde med Headspace Mariagerfjord, hvor de sammen har afholdt forskellige workshops med fokus på elever på erhvervsskolerne. Målet har været at udbrede kendskabet til Headspace Mariagerfjords formål om frivilligrådgivning målrettet unge under 25 år samt at understrege overfor de unge, at de som lærling, elev, praktikant eller studiemedarbejder hos DS Gruppen er i gode og trygge hænder.

Hobro IK bliver, med afsæt i det nævnte samarbejde, en del af en vigtig opgave med at sætte fokus på unges mentale sundhed og trivsel. Målet er at øge andelen af unge, der er mere robuste, har højere selvværd og kan trives i det arbejdsmarked og liv, der venter forude.

Som en del af dette samarbejde bliver Hobro IK’s årlige MTB-event arrangeret i samarbejde med DS Gruppen og Headspace Mariagerfjord. Formålet er at samle penge ind til foreningen Hobro IK af 1913 samt Julemærkehjemmet i Hobro. De indsamlede midler skal blandt andet bruges til at sætte fokus på denne samfundsudfordring og ruste vores trænere til at være opmærksomme på og tage hånd om vores unge spilleres mentale sundhed og trivsel, uanset hvilket hold spilleren er en del af. Derudover vil der blive sat fokus på Headspace Mariagerfjords rolle, og hvordan de kan rådgive og hjælpe unge mennesker i et trygt og nærværende miljø.

“Vi oplever unge mennesker i vores klub, som af den ene eller anden grund ikke trives, og hvor deres mentale sundhed er skrøbelig. Dem skal vi have fokus på at hjælpe, så de står stærkere i fremtiden. Dette er kernen i samarbejdet mellem DS Gruppen, Hobro IK og Headspace Mariagerfjord”, lyder det fra Hobro IK.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler