ForsideHadsundHadsund Sport og Event - Hadsund Hallerne skifter navn og udvider

Hadsund Sport og Event – Hadsund Hallerne skifter navn og udvider

- Annonce -

Hadsund Sport og Event – Hadsund Hallerne skifter navn og udvider

“Vi er stolte af at kunne præsentere Hadsund Sport og Event som det nye navn for Hadsund Hallerne. Denne navneændring markerer en vigtig milepæl i vores udvikling og understreger vores ambition om at være et moderne og alsidigt center for både sport og events. Det nye navn afspejler vores ønske om at imødekomme nutidens krav og forventninger til faciliteter og aktiviteter i lokalområdet”, lyder det i en pressemeddelelse fra Hadsund Sport og Event.

Et navn, der favner fremtiden
“Med navnet Hadsund Sport og Event ønsker vi at signalere, at vi ikke længere blot er en traditionel idrætshal, men en moderne destination, der byder på et bredt udvalg af sportsfaciliteter, arrangementer og events. Vi skaber rammerne for alt fra stævner og turneringer til konferencer, markeder og fester, og vi stræber efter at være et naturligt samlingspunkt i Hadsund og omegn”.

Udvidelse af faciliteterne
“Vores nylige udvidelse betyder, at vi nu kan tilbyde endnu flere muligheder for både sportsfolk og eventarrangører. Vi har tilføjet en helt ny sportshal med specialudstyr som en stortrampolin indbygget i gulvet. Med denne tilføjelse har vi nu i alt fem sportshaller, og vi har også etableret nye mødelokaler, behandlerrum, et nyt motionscenter samt opgraderede omklædningsfaciliteter. Derudover kan vi nu tilbyde en moderne skydefacilitet med 18 baner, der understøtter både pistol, riffel og bueskydning”.

“Med disse nye og forbedrede faciliteter kan vi nu byde velkommen til endnu flere aktiviteter og arrangementer – lige fra sportskonkurrencer til sociale sammenkomster”.

Centerlederens udtalelse
Centerleder Søren Hjelm Hansen ser frem til fremtiden med stor optimisme: “Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere Hadsund Sport og Event som vores nye navn. Navneskiftet afspejler den udvikling, vi har gennemgået, og vores ønske om at skabe en moderne facilitet, der kan imødekomme behovene for både sport og events. Derudover har vi i processen haft stort fokus på at skabe handicapvenlige rammer, med niveaufri adgang og en lift, der nemt kan hjælpe op på vores 1. sal. I vores nye motionscenter, Motionsboxen, har vi prioriteret udstyr, der især tilgodeser kørestolsbrugere, så alle kan træne på lige fod.”

Søren Hjelm Hansen understreger også vigtigheden af at skabe en facilitet, der kan fungere som et samlingspunkt for hele lokalområdet.

En invitation til fællesskabet
Hadsund Sport og Event vil fortsat være et sted, hvor fællesskabet trives, og hvor både børn, unge og voksne kan mødes gennem aktiviteter og begivenheder. “Med vores nye faciliteter ser vi frem til at styrke vores rolle som et naturligt centrum for både sportsudøvere og eventarrangører, og vi glæder os til at byde alle velkommen i vores moderne rammer”.

“Vi inviterer alle til at komme forbi og opleve vores nye faciliteter, og vi ser frem til at være en aktiv del af lokalområdet i mange år fremover”, slutter Hadsund Sport og Event af med i pressemeddelelsen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler