ForsideHobroBliv Dartmester for en dag i Mariagerfjord Dartklub - Aktiv Ferie uge...

Bliv Dartmester for en dag i Mariagerfjord Dartklub – Aktiv Ferie uge 42

- Annonce -

Bliv Dartmester for en dag i Mariagerfjord Dartklub – Aktiv Ferie uge 42

Har du nogensinde hørt om dart? Kender du nogen, der spiller dart, eller har du måske set det på TV? Nu har du chancen for selv at prøve kræfter med spillet i Mariagerfjord Dartklub, hvor du kan spille med rigtige pile og dartskiver.

Dart er en sport for alle – både piger og drenge, kvinder og mænd. Det kræver ikke stor fysisk styrke, men handler om præcision og strategi. Du skal kunne kaste en pil på 20-25 gram mod en skive, der hænger 2,37 meter væk, og så gælder det om at ramme de rigtige felter for at score point.

Spillet lærer dig hurtigt at mestre tallene fra 1-20, men på en sjov måde uden terperi. Dart er en ærlig sport, hvor pilens placering afgør pointene, og det gør det umuligt at snyde. Det skaber fællesskab og glæde, og alle kan være med.

Mariagerfjord Dartklub byder alle velkomne, også børn med særlige behov eller handicap. Det vigtigste er, at barnet kan forstå, at der er sikkerhedsregler, da man kaster med pile. Hvis der er brug for ekstra støtte, kan en ledsager være med, eller vi sørger for at have ekstra hjælpere klar.

Arrangementet finder sted på Hostrupvej 38, 9500 Hobro d. 14. oktober 2024 fra kl. 10:00-14:00 og koster 75 kr. Det er for børn fra 2.-6. klasse i Mariagerfjord Kommune. Husk at medbringe madpakke og drikkedunk til dagen.

Læs mere her og tilmeld dig: https://aktiv-ferie.nu/uge-42

LÆS OGSÅ: Aktiv Ferie i efterårsferien 2024: Sjove og kreative oplevelser for børn og unge i Mariagerfjord – Meld til her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler