ForsideHadsundAsger Brorsen fejrer 60-års fødselsdag med reception i Hadsund

Asger Brorsen fejrer 60-års fødselsdag med reception i Hadsund

- Annonce -

Asger Brorsen fejrer 60-års fødselsdag med reception i Hadsund

Den 10. oktober 2024 markerer en særlig dag, når direktør Asger Brorsen i Dansk Teknik & Værktøj ApS inviterer kunder, samarbejdspartnere, venner og bekendte til receptionen i anledning af sin 60-års fødselsdag. Arrangementet finder sted på restaurant Da Vinci, beliggende på Havnevej 7 i Hadsund, fra kl. 12.00 til ca. 17.00.

Asger Brorsen, der gennem årene har opbygget et solidt netværk både i erhvervslivet og lokalt i Hadsund, ser frem til at fejre dagen med dem, der har været en del af hans rejse. Receptionen vil byde på god mad, drikke og en afslappet stemning i de hyggelige omgivelser på restaurant Da Vinci.

“Det betyder meget for mig at kunne fejre denne milepæl sammen med de mennesker, som har spillet en rolle i mit liv – både professionelt og privat,” udtaler Asger Brorsen til Mariagerfjordposten.dk.

Om Dansk Teknik & Værktøj ApS (DTV)

Dansk Teknik & Værktøj ApS, i daglig tale DTV, blev etableret den 1. februar 2007 som en værktøjsteknisk forretning på Kærvangen 7 i Hadsund. Selvom lageret stadig befinder sig på denne adresse, flyttede DTV i december 2019 til større og mere moderne lokaler på Østergade 73, 9560 Hadsund.

Virksomheden ejes af ægteparret Kirsten Boje og Asger Brorsen, som også var medstiftere af DTV. Virksomheden har gennem årene oplevet betydelig vækst og beskæftiger i dag cirka 10 medarbejdere.

DTV’s forretningsgrundlag består af salg af industriværktøj, industrigasser, hydraulik, værnemidler, tekniske reservedele samt udstyr til professionel rengøring. Med fokus på kvalitetsprodukter har DTV markeret sig som en pålidelig leverandør til industrien.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Indbrud i Hadsund Sejlklub

- Annonce -

Seneste artikler