ForsideHobroPlanlagt udskiftning i Skjellerup Menighedsråd

Planlagt udskiftning i Skjellerup Menighedsråd

- Annonce -

Planlagt udskiftning i Skjellerup Menighedsråd

Afgående menighedsrådsformand Lars Hedelund kunne glæde sig over et godt fremmøde på valgmødet I Skjellerup, hvor han inden valget redegjorde for de mange gode resultater, der var opnået i Rådet I de seneste perioder.

Et nyt positivt og udviklende præstesamarbejde med Hobro Sogn og et større anlægsarbejde med handicapvenlig adgang til Kirken er nogle af de mest synlige forandringer og Rådet er midt i arbejdet med at få lavet en Helhedsplan for kirkegården, der resulterer i et mere grønt og parklignende udtryk, hvor der samtidigt er fokus på fremkommelighed.

Formanden glæder sig over, at der er friske kræfter, der træder til for de Menighedsrådsmedlemmer, der har valgt ikke at genopstille.

På billedet ses fra venstre Skjellerups tre præster, som Skjellerup deler med Hobro Sogn: Ruben Lysemose, Anne Regitze Nieling og Käthe Japhetson-Jensen.

Herefter de tre genvalgte medlemmer: Ellen Jansen Bertelsen, Hanne Hindkær og Lone Nielsen. Så de nyvalgte Poul Ingerslev Nielsen og Kirsten Fabricius. Valgt til suppleant blev Vibeke Libach Justesen. 

Foto: Skjellerup Menighedsråd

Britta Bager og Lars Hedelund har begge haft plads i Rådet i 12 år og genopstillede ikke.

Det nye menighedsråd tiltræder den 4-årige valgperiode den 1. december. 

Samme dag, hvor vi det nye kirkeår sættes i gang med en Gratis Adventskoncert i kirken kl. 19.00.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler