ForsideMariagerMads Markvard – Ny tømrermester i Mariager

Mads Markvard – Ny tømrermester i Mariager

- Annonce -

Mads Markvard – Ny tømrermester i Mariager

Drømmen om at blive selvstændig har altid ligget lige under overfladen for Mads Markvard, og i foråret tog han springet og startede virksomheden Tømrermester Mads Markvard, som har base i Mariager i Mariagerfjord Kommune.

“Det begyndte så småt sidste år, hvor flere og flere spurgte, om jeg kunne hjælpe dem med mindre opgaver. Siden marts i år har jeg gået all in med virksomheden. Vi er blevet rigtig godt modtaget og får ros for vores tømrer- og snedkerarbejde,” fortæller Mads Markvard til Mariagerfjordposten.dk.

Virksomheden startede som en enkeltmandsvirksomhed på Vestparken i Mariager, men er allerede vokset ud af garagen i parcelhuskvarteret og har nu etableret sig på en ejendom med passende lokaler på Gl. Hobrovej lige uden for byen.

Virksomheden vokser også med medarbejdere

“Det har været en spændende rejse med alt det praktiske omkring opstarten af virksomheden, strategien for hvilken type virksomhed jeg ønsker at have, og ikke mindst har det været spændende allerede at skulle ansætte min første medarbejder,” fortæller Mads og kigger sig rundt i lokalerne på Gl. Hobrovej.

De synlige firmabiler med orange bagende

Måske har du allerede lagt mærke til de nye firmabiler med firmanavnet Tømrermester Mads Markvard på siden og den orange bagende, som er begyndt at køre rundt i området omkring Mariager.

“Jeg kunne ikke drømme om en bedre start for virksomheden. Jeg drømmer om, at vi på sigt kan få bygget virksomheden op til omkring 6 ansatte og 2-3 biler, der kan levere godt tømrer- og snedkerarbejde i Mariager og resten af Mariagerfjord Kommune,” slutter Mads Markvard med et smil.

Tømrerfirmaet Mads Markvard holder til i bygningerne på Gl. Hobrovej 18, lige uden for Mariager. Ved årsskiftet bliver ejendommen også base for familien, da de har købt hele ejendommen med overtagelse den 1. januar 2025. Herefter flytter Mads, hans kone og deres tre børn ind i stuehuset.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler