ForsideHobroSebastian Dam er ny fysisk træner i Hobro IK

Sebastian Dam er ny fysisk træner i Hobro IK

- Annonce -

Sebastian Dam er ny fysisk træner i Hobro IK

I september måned tiltrådte Sebastian Dam som ny fysisk træner i Hobro IK efter at Ashley Tootle i sommers stoppede. Sebastian Dam har en fortid i Vendsyssel FF, HB Torshavn og senest AC Horsens. Alle steder med ansvaret for den fysiske træning på klubbernes førstehold samt på klubbernes respektive akademier.

I Hobro IK har Sebastian Dam også fået ansvaret for den fysiske træning for både klubbens NordicBet Liga-hold samt holdene i klubbens ungdoms- og talentafdeling. Dette skal sikre den røde tråd igennem hele klubben og sørge for, at ungdomsspillerne bliver fysisk klar til seniorfodbold. I første omgang er fokusset på klubbens NordicBet Liga-hold og her har Sebastian Dam allerede fået god indsigt i truppens fysiske forfatning:

– Det har været supernemt at falde til her i Hobro IK, hvor jeg er blevet taget mod med åbne arme. Der er en helt speciel familiær tilgang, der gør det nemt at blive en del af gruppen. Jeg har fået god indsigt i truppens fysiske forfatning samt hvor vi kan lægge på og rykke dem fysisk. I første omgang kan vi især lægge på i styrketræningslokalet.

Sebastian Dam er blevet fuldtidsansat i klubben, hvilket gør det muligt at analysere og optimere på den fysiske træning i hverdagen:

– Vi går fra at have den fysiske træning samlet på en dag til at vi kan sprede den ud over hele ugen. Dette gør at vi kan optimere på de små ting ved hjælp af dataanalyse, øge frekvensen af de forskellige træningspas og på denne måde ramme den ønskede intensitet både på og udenfor banen.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler