ForsideHobroDu kan stadig nå at smage Maries lækre MarieToba brød? - Kig...

Du kan stadig nå at smage Maries lækre MarieToba brød? – Kig forbi Hobro Brød

- Annonce -

Du kan stadig nå at smage Maries lækre MarieToba brød? – Kig forbi Hobro Brød

Hobro Brød uddanner snart sin første elev, Marie Hornhaver Andreasen, der snart afslutter sin uddannelse som salgsassistent. Marie startede sin rejse i februar 2023 og forventer at blive færdiguddannet i februar næste år.

Som en del af sin fagprøve skal Marie gennemføre en teoretisk opgave på 15-20 sider. Desuden arbejder hun sammen med sin bagermester, Mads Nymann, på at udvikle et nyt surdejsfranskbrød og en surdejsbolle. Det nye surdejsbrød, der er blevet døbt MarieToba, indeholder Mariagertobamel, Ølandsmel, hvedemel, lidt sukker og masser af sesamfrø. Marie har også designet produkternes udseende med inspiration fra aktuelle tendenser både i Danmark og internationalt.

“Min bagermester har hjulpet mig med det indvendige i surdejsbrødet, mens jeg står for det udvendige design. Jeg håber, at mange vil prøve brødet, som vil være til salg i butikken i uge 40 og 41,” fortæller Marie til Mariagerfjordposten.dk.

I disse uger vil der være ekstra fokus på de nye produkter i butikken, og Marie vil udføre forskellige opgaver og dokumentation i forbindelse med sin fagprøve. “Det er spændende, at min fagprøve ikke kun handler om en salgskampagne, men også om at udvikle og designe nye produkter i samarbejde med Hobro Brød. Det bliver virkelig spændende,” afslutter Marie med et stort smil til sin bagermester.

Besøg Hobro Brød på Adelgade 71 for at smage Marie og Mads’ nye surdejsbrød. Butikken har åbent mandag-torsdag fra kl. 6.30 til 16.00 og fredag fra kl. 6.00 til 17.00.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler