ForsideArdenSporarbejdet er endelig slut – Togtrafikken er tilbage fra i dag

Sporarbejdet er endelig slut – Togtrafikken er tilbage fra i dag

- Annonce -

Sporarbejdet er endelig slut – Togtrafikken er tilbage fra i dag

Efter en periode med lukning af togdriften kan togene endelig køre igen, og Banedanmark har brugt tiden til at opgradere infrastrukturen i Nordjylland markant. Brønderslev Station har fået en ny, højere perron, mens Hjørring Station har fået helt nye spor. På Aalborg Station er der blevet foretaget en gennemgribende sporrenovering, og strækningen mellem Århus og Aalborg har nu et nyt signalsystem, der samtidig forbereder til elektrificering af banen.

Sporarbejde ved Arden Station. Foto: Lasse Kaarsberg-Puggaard

Disse forbedringer er en vigtig investering i fremtidens togtrafik, som sikrer en mere stabil og effektiv jernbane i Nordjylland i mange år fremover. “Forbedringerne betyder bl.a., at der kan tilbydes en bedre rejseoplevelse for kunder, og at vi kan få endnu flere tog til tiden,” udtaler NT. Derudover vil det nye signalsystem, der er ens både nord og syd for Limfjorden, reducere rejsetiden, da togene ikke længere skal holde en lang pause i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Nu er broen over togskinnerne ved Hobro Station landet, og projektet nærmer sig sin afslutning

For at anerkende de gener, som sporarbejdet har forårsaget – særligt for faste pendlere – tilbydes en økonomisk kompensation, som kan søges frem til 1. november 2024. Mere information om kompensationen kan findes her.

Nordjylland er nu bedre rustet til fremtidens togtrafik, og pendlerne kan forhåbentlig se frem til en mere smidig rejseoplevelse fremover.

LÆS OGSÅ: Færdselsuheld på motorvej ved Hobro – Vejen spærret i nordgående retning

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler