ForsideHadsundRema1000 i Hadsund blev hurtigt genåbnet efter besøg af mus

Rema1000 i Hadsund blev hurtigt genåbnet efter besøg af mus

- Annonce -

Rema1000 i Hadsund blev hurtigt genåbnet efter besøg af mus

Rema1000 i Hadsund var lukket fra onsdag morgen den 2. oktober til torsdag den 3. oktober kl. 13.30. Da personalet mødte ind for at åbne butikken onsdag morgen, var der tegn på, at der havde været en eller flere mus i butikken. Derfor var der kun én ting at gøre for købmand Morten Rytter Hansen: at holde butikken lukket og tilkalde skadedyrsservice.

“Vi nåede ikke at åbne butikken i onsdags, da der var tegn på skadedyr. Det er første gang i mine snart fem år som købmand i Rema1000 Hadsund, at jeg oplever skadedyr i butikken. Det er noget, de fleste butikker rammes af med mellemrum. I sidste uge havde vi i samarbejde med skadedyrsservice nogle lange dage, hvor butikken blev opdelt i sektioner og gennemsøgt, så forhåbentlig går der lang tid, inden vi igen rammes af skadedyr,” fortæller Morten til Mariagerfjordposten.dk. .

“Vi har fælder rundt ved døre og porte, men de små skal ikke bruge meget plads og uopmærksomhed for at slippe ind. Da jeg arbejdede i en anden butik for år tilbage, oplevede vi også skadedyr, så jeg havde lidt erfaring. Ellers er skadedyrsservice utrolig professionel og hurtig til at hjælpe med at få butikken klar til åbning igen,” slutter købmanden.

LÆS OGSÅ: Kvinde anholdt under rutinetjek i Hadsund – Bilen var stjålet

LÆS OGSÅ: Hadsund i tæt kamp mod Brønderslev: Spænding til sidste bold

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler