ForsideMariagerfjordEmil Brøndum Troels: Mariagerfjord Dartklubs nye stjerne debuterer med stil

Emil Brøndum Troels: Mariagerfjord Dartklubs nye stjerne debuterer med stil

- Annonce -

Emil Brøndum Troels: Mariagerfjord Dartklubs nye stjerne debuterer med stil

Det er mange år siden, at Mariagerfjord Dartklub har haft aktive juniorspillere, men det har de nu!

Mariagerfjord Dartklubs nye junior med licens, Emil Brøndum Troels, stillede op i sit første stævne nogensinde, da der blev afholdt Vesthimmerland Open i Løgstør i weekenden.

Her skulle Emil prøve kræfter med den største del af den danske juniorelite, og man må sige, at han klarede sig fremragende.

Emil kom sikkert videre fra sin pulje, hvor han kun blev slået af juniorlandsholdsspilleren Sebastian Løfgren. Det betyder, at Emil var klar til kvartfinalen, hvor han ”løb” ind i en anden junior fra landsholdstruppen, Laurits Thygesen. Og selvom Emil spillede en god kamp, blev det desværre til et nederlag til en velspillende Laurits.

Juniorerne får herefter lov til at stille op i den bedste herre-række, hvor Emil sikkert vandt sin første kamp med 1-6, og spillede sig dermed i Top-16 i herre-rækken. Herefter ventede den rutinerede herrespiller Peter Parker, som vandt kampen, selvom Emil var på lukning i alle legs.

”Som junioransvarlig er jeg meget stolt over Emil, som gjorde det virkelig godt til sit første stævne,” fortæller Mariagerfjord Dartklubs junioransvarlige, Heidi Lirene Pedersen. ”Emil har virkelig talent for det her, og det blev bemærket, især af juniorspillerne, bl.a. fra landsholdet,” siger Heidi Lirene Pedersen.

Næste opgave for Emil Brøndum Troels bliver Bornholm Open, hvor hele den danske juniorelite er samlet igen.

Efter at klubben har været en del af Aktiv Ferie i Mariagerfjord Kommune, har der været en stigende interesse for juniordart. ”Derfor besluttede vi i klubben at etablere en decideret juniorafdeling med egne træningstider,” fortæller Heidi Lirene Pedersen. ”Holdet bliver bare større og større.”

LÆS OGSÅ: Meny Hobro søger ‘fersk’ ungarbejder

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler