ForsideMariagerfjordGræskar og gys i mørket - Hop på Halloween-toget i Mariager -...

Græskar og gys i mørket – Hop på Halloween-toget i Mariager – Bestil din billet her

- Annonce -

Græskar og gys i mørket – Hop på Halloween-toget i Mariager – Bestil din billet her

Torsdag i efterårsferien inviterer veteranbanen til en magisk og (u-)hyggelig aftentur med Halloween-toget fra Mariager til Handest. Denne traditionsrige rejse byder på en unik oplevelse, der kombinerer nostalgi med Halloween-stemning, alt imens mørket sænker sig over landskabet.

Mange børn på Halloween-toget har klædt sig ud. Foto: Asger Christiansen

En rejse i oktober-mørket

Toget, der afgår fra Mariager station kl. 18:00, tilbyder passagererne en rejse i gamle personvogne, hvor den blide glød fra små elektriske fyrfadslys skaber en hyggelig, men også lidt uhyggelig atmosfære. Den 98 år gamle motorvogn brummer afsted, og når dagens sidste lys forsvinder, bevæger veteranbanen sig op ad den fem kilometer lange bakke mod Fjelsted trinbræt, som ligger 54 meter over fjorden. Herfra fortsætter eventyret ind i oktobermørket mod Handest station, hvor passagererne kan forvente en aften fyldt med sjov og overraskelser.

Aftenmørket sænker sig på stationen. Foto Max Rasmussen

Gratis adgang for børn med græskarlygte og i selskab med en voksen

Et særligt tilbud gælder for alle børn under 12 år, der møder op med en udskåret græskarlygte og i selskab med en voksen – de kan nemlig rejse gratis med Halloween-toget! Max Rasmussen, pressemedarbejder for veteranbanen, fortæller: “De sidste fem år er vores Halloween-tog blevet en kæmpe succes med masser af flotte udskårne græskarlygter.” Børnene opfordres også til at komme i fantasifulde udklædninger, som medvirker til den festlige stemning i de gamle personvogne, hvor både børn og voksne kan nyde en aften i hinandens selskab.

Mariager station med flotte Halloween-lamper. Foto: Asger Christiansen

Sigfreds Fodvarmere slår tonen an i Handest

Når Halloween-toget når Handest station, er der mange sjove aktiviteter på programmet. Børnene kan riste skumfiduser over bål, tage en tur med den røde skinnebus på modelbaneanlægget, eller nyde en sodavand eller is. Imens kan de voksne slappe af i jernbanekiosken med en kop varm kaffe.

Ristning af skumfiduser på perronen i Handest er et hit. Foto.: Asger Christiansen

Under opholdet i Handest vil de glade gutter fra Sigfreds Fodvarmere sørge for livsbekræftende musik, der sætter stemningen for en hyggelig aften.

Klar til at stige ombord i Halloween-toget. Foto Asger Christiansen

Billetter og information

For dem, der ønsker at deltage i denne unikke Halloween-oplevelse, kan billetter bookes på forhånd via Veteranbanens hjemmeside her. Med en kombination af nostalgi, underholdning og hyggelig Halloween-stemning lover Halloween-toget at blive en aften, man sent vil glemme. Så hop ombord og vær klar til en (u-)hyggelig tur i efterårsferien!

LÆS OGSÅ: Tillykke til vinderne af vores fødselsdagskonkurrence

LÆS OGSÅ: Ny gavlkunst pynter Vindblæs Friskole: Se indvielsen

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler