ForsideMariagerfjordTonni 'The Tiger' Sørensen klar til dyst mod Hobro IK’s fodboldstjerner -...

Tonni ‘The Tiger’ Sørensen klar til dyst mod Hobro IK’s fodboldstjerner – Fodbold møder dart i Hobro

- Annonce -

Tonni ‘The Tiger’ Sørensen klar til dyst mod Hobro IK’s fodboldstjerner – Fodbold møder dart i Hobro

Fredag den 25. oktober bliver en dag for historiebøgerne i Hobro, når en unik sportsbegivenhed løber af stablen. Mariagerfjord Dartklub er klar til at indvie deres splinternye faciliteter med en sjov og uformel dyst, hvor fodbold og dart går hånd i hånd.

I anledningen af klubbens nye, moderne lokaler med internationale dartbaner har klubbens ledelse besluttet at gøre noget særligt for at markere dagen. Formand for Mariagerfjord Dartklub, Morten Nymann, fortæller om tankerne bag eventet:

“Vi har haft mange drøftelser omkring, hvordan vi bedst skulle fejre vores nye flotte lokaler. Vi blev inspireret af de store klubber i England, som nogle gange får besøg af de bedste dartspillere i verden. Så vi tænkte: Hvorfor ikke lave noget tilsvarende her i Hobro?”

Men ideen om blot at invitere dartspillere var ikke nok for Nymann og hans team. Mange af klubbens medlemmer er ivrige tilskuere til Hobro IK’s fodboldkampe på DS Arena, og en samtale om hobbydart hos fodboldklubben gav hurtigt idéen: Hvorfor ikke kombinere de to sportsgrene?

“Vi ved, at mange af Hobro IK’s spillere og medarbejdere også spiller lidt dart i fritiden, så det kunne være sjovt at mødes på tværs af vores sportsgrene,” siger Morten Nymann.

Fodboldstjerner møder dartmestre

For at skabe en speciel og anderledes dag har Mariagerfjord Dartklub inviteret fire udvalgte spillere og medarbejdere fra Hobro IK til at deltage i en venlig dyst mod ingen ringere end en af Danmarks allerbedste dartspillere: Tonni ”The Tiger” Sørensen. Han er en erfaren kaster, der har vundet blandt andet det prestigefyldte Swedish Masters 2024 og en sølvmedalje med det danske landshold ved Nordic Cup 2024. Hans imponerende CV gør ham til en værdig modstander.

“Det bliver spændende at se fodboldspillere stå ved dartbanen – og vi er sikre på, at det bliver en rigtig god og underholdende dyst,” udtaler Morten Nymann med et grin.

Hobro IK har nøje udvalgt deres fire spillere til at tage udfordringen op mod “The Tiger”, som er:
-Marco Bruhn
-Frederik Cornelius
-Frederik Dietz
-Oliver Dorph

En festlig dag for alle

Arrangementet finder sted fredag den 25. oktober kl. 14:00 i Mariagerfjord Dartklubs nye klubhus på Fortunavej 1C i Hobro. Udover dartkampene vil dagen byde på masser af sjov og fællesskab på tværs af sportsgrene. Publikum kan forvente en hyggelig atmosfære med mulighed for at komme tæt på både fodboldhelte og dartstjerner.

Formand Morten Nymann håber, at dette arrangement kan være begyndelsen på en stærkere sammenkobling mellem lokalsporten i området:

”Vi ønsker at skabe flere begivenheder, der bygger bro mellem forskellige sportsgrene og mennesker i Mariagerfjord. Fodbold og dart er vidt forskellige, men i bund og grund handler det om præcision, fokus og fællesskab – og det vil vi gerne fejre sammen.”

Så hvis du er i området den 25. oktober, så kig forbi Mariagerfjord Dartklub på Fortunavej 1C i Hobro og oplev fodbold og dart, som du aldrig har set det før!

LÆS OGSÅ: 340.000 kr. fra Mærsk-fonden til maritim ungemiljø i Mariagerfjord

LÆS OGSÅ: Emil Brøndum Troels: Mariagerfjord Dartklubs nye stjerne debuterer med stil

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler