ForsideMariagerfjordLasse Kaarsberg-Puggaard fanger nordlysets magi i Arden

Lasse Kaarsberg-Puggaard fanger nordlysets magi i Arden

- Annonce -

Lasse Kaarsberg-Puggaard fanger nordlysets magi i Arden

Natten til fredag kunne nordlys endnu engang ses flere steder i Danmark. De seneste måneder har nordlys ikke længere kun været for de dedikerede nordlys-jægere, men noget flere har haft mulighed for at opleve. Mange har kunnet se det flotte naturfænomen direkte på himlen uden brug af kamera.

Lasse Kaarsberg-Puggaard var blandt dem, der igen havde held med at fotografere nordlyset. Han tog flotte billeder fra Arden, hvor nordlyset lyste nattehimlen op.

Foto: Lasse Kaarsberg-Puggaard

Normalt er nordlys noget, man forbinder med rejser til nordlige egne, men de seneste måneders høje solaktivitet har gjort det muligt at se nordlys i Danmark oftere end sædvanligt. Flere danskere har set nordlyset med det blotte øje, hvilket har gjort oplevelsen mere tilgængelig for mange.

På sociale medier har flere delt billeder og beskrivelser af deres oplevelser. Mange har holdt sig vågne til sent på natten for at få et glimt af lysshowet på himlen, hvilket har skabt stor interesse for fænomenet i Danmark.

Foto: Lasse Kaarsberg-Puggaard

Måske er det netop i aften, du selv tager kameraet med ud for at fange det smukke lys – eller blot nyder synet uden, hvis nordlyset skulle dukke op endnu en gang. Vi her på Mriagerfjordposten.dk er glade for, at vi må dele og nyde Lasses flotte billeder af en magisk himmel. Tak for det, Lasse Kaarsberg-Puggaard.

LÆS OGSÅ: 340.000 kr. fra Mærsk-fonden til maritim ungemiljø i Mariagerfjord

LÆS OGSÅ: “De store byer får det hele”: Forældre kæmper for Havbakkeskolens selvstændighed

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler