ForsideHobroDøstrup Forsamlingshus modtager donation på 40.000 kr.

Døstrup Forsamlingshus modtager donation på 40.000 kr.

- Annonce -

Døstrup Forsamlingshus modtager donation på 40.000 kr.

Spar Nord Hobro har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilget en donation på 40.000 kroner til Døstrup Forsamlingshus. Donationen skal gå til et nyt træningscenter.

Døstrup Forsamlingshus har modtaget en håndsrækning til at genoplive det lokale fællesskab. Med en donation på 40.000 kroner fra Spar Nord Fonden bliver det muligt at omdanne forsamlingshusets lille sal til et moderne træningscenter, der vil danne ramme om aktiviteter for flere generationer.

Det lokale forsamlingshus har i mange år været et samlingspunkt for lokalområdet, men tiderne har ændret sig, og behovet for nye aktiviteter er opstået. Det nye træningscenter skal fungere som et sted, hvor lokalbefolkningen kan mødes, uanset alder, og dyrke motion i fællesskab. Visionen er at skabe et sted, hvor mennesker på tværs af generationer kan træne og samtidig nyde socialt samvær.

“Vi er meget glade for, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan støtte dette initiativ, som ikke bare fremmer sundhed, men også styrker sammenholdet i lokalsamfundet. Det lokale foreningsliv er en grundsten i vores lokalsamfund, og vi er stolte af at kunne støtte de ildsjæle og foreninger, der hver dag arbejder for at styrke fællesskabet i Hobro og omegn,” udtaler Frank Kristensen, direktør i Spar Nord Hobro.

Med det nye træningscenter håber Døstrup Forsamlingshus at kunne tiltrække endnu flere lokale borgere og skabe en ny æra for huset som et aktivt og samlende sted.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Snæbum

Dødsfald – Hobro

Dødsfald – Hobro

- Annonce -

Seneste artikler