ForsideHobroProfil Optik åbner ny megastore på Adelgade i Hobro

Profil Optik åbner ny megastore på Adelgade i Hobro

- Annonce -

Profil Optik åbner ny megastore på Adelgade i Hobro

Den 23. oktober slår Profil Optik dørene op til en ny megastore i Hobro. Optikerkæden flytter i den forbindelse sin nuværende butik fra Jernbanegade 2 til større og nyrenoverede lokaler på Adelgade 36. Med næsten dobbelt så mange kvadratmeter vil den nye butik tilbyde intet mindre end 2.300 stel fra kendte modebrands. Alt sammen samlet under ét tag og uden at gå på kompromis med den faglige rådgivning, oplyser Profil Optik i en pressemeddelelse.

Kvalitetsbriller til alle behov

For at få plads til en lang række nye stel og mærker flytter Profil Optik sin nuværende butik og åbner en ny megastore i nye og større lokaler. De mange nye kvadratmeter giver ikke kun plads til stel fra eksisterende mærker som Prada, Ray Ban, Saint Laurent og Tom Ford, men butikken byder også velkommen til nye brands, fx Balenciaga, Chloé, Bottega Veneta og Calvin Klein. Det betyder, at butikken nu kan tilbyde Hobros bedste udvalg af brillestel og solbriller i alle kategorier.

”Vi ser frem til at byde byens handlende velkommen i vores nye megastore. Med de nye lokaler får vi næsten dobbelt så meget plads, og det betyder, at vi får et endnu bredere udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser. Samtidig rykker vi tættere på torvet og får en mere central placering på gågaden, hvilket vi er utrolig glade for,” fortæller Karina Bech, konstitueret butikschef for Profil Optik Hobro.

Professionel rådgivning om syn og øjensundhed
Fællesnævneren for megastore-konceptet er kvalitet, og det gælder også personalets faglighed og professionelle rådgivning om synsprøver og øjenanalyser. I butikken kan byens handlende forvente kyndig rådgivning og grundige synsprøver og øjensundhedstest foretaget af kompetent personale, som kan hjælpe med at opdage og forebygge udfordringer med syn og øjensygdomme.

Butikken holder åbningsfest den 23. oktober, hvor der vil være kaffe til alle og et begrænset antal goodiebags til de første besøgende.

LÆS OGSÅ: Hændelse på genbrugspladsen i Hobro – Blev låst inde på pladsen og måtte gå hjem

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Hobro

Dødsfald – Hobro

- Annonce -

Seneste artikler