ForsideHobroMand anholdt for kontaktbedrageri i Hobro, Støvring og Skørping – Politiet takker...

Mand anholdt for kontaktbedrageri i Hobro, Støvring og Skørping – Politiet takker borgerne for hjælpen

- Annonce -

Mand anholdt for kontaktbedrageri i Hobro, Støvring og Skørping – Politiet takker borgerne for hjælpen

Tidligere i dag efterlyste Nordjyllands Politi en mand mistænkt for flere tilfælde af kontaktbedrageri i Hobro, Støvring og Skørping. Manden er nu blevet anholdt, og efterlysningen er officielt aflyst. Politiet udtrykker stor tak til borgerne for de mange henvendelser, som har hjulpet med opklaringen af sagen.

Mandag den 14. oktober 2024 blev der begået hele 11 tilfælde af kontaktbedrageri mod ældre borgere i Nordjylland. De ældre blev kontaktet telefonisk og blev oplyst om påståede problemer med deres bankkonti. Efter samtalen opsøgte gerningsmændene deres hjem, hvor de formåede at få udleveret hævekort og værdigenstande som smykker. Kortene blev efterfølgende hurtigt brugt til hævninger i pengeautomater.

LÆS OGSÅ: Politiet leder efter denne mand – Mistænkt for kontaktbedrageri i Hobro, Støvring og Skørping

Sagerne fandt primært sted i Støvring, Skørping og Hobro, med enkelte episoder i Hjallerup. Politiet havde delt overvågningsfotos af en mistænkt mand i håb om at få offentlighedens hjælp, men billederne er nu fjernet efter anholdelsen, og medierne opfordres også til at slette dem.

Politiet efterforsker fortsat de mange bedragerisager og opfordrer borgere til at være ekstra opmærksomme på denne form for svindel, der primært rammer ældre mennesker. Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på telefon 114.

LÆS OGSÅ: Hændelse på genbrugspladsen i Hobro – Blev låst inde på pladsen og måtte gå hjem

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler